ETS 2 - 1.57 Güncellemesi

Çok güzel.
Umarım yakında P ve G serileri ile XT de gelir. Takımı tamamlarız :grin:

1 Beğeni

İskandinavya Yenilemesi Geldimi Tamamdır.

Scania severlerin gözü aydın diyebiliriz. Favori tırım volvo olsada bunu alıp kullanacağım tabi. Yeni şeyleri denemeyi çok severim.

3 Beğeni
  • Mp5 2019+New Generations: Adı ne?

• Scs : Scania Super …

• Mp5 2019+New Generations;

2019; - - - - 6 years, 2 generations :smiley:

Şaka bir yana yeni kadranlı vs. güzel olmuş, hayırlı olsun.

7 Beğeni

Video bağırttı knk ASGDFASGHDA
2 Şubat 2023 de paylaşılan blogdan beri millet Scania yı bekliyordu sonunda geldi.
19 Aralık 2023 den beri millet Mercedes i bekliyor oda 1.58 - 1.59 ile gelir artık heralde.

5 Beğeni

Bakalım sesler istenilen gibi çıkacak mı

1 Beğeni

hayır çıkmayacak

1.57 güncellemesi dolu dolu geliyor. Navigasyon ekranının iki farklı büyüklükteki seçeneği de eklenmiş. Hazır el değmişken modifiye paketine 2-3 parça eklerdim ben olsaydım. Farlar için kaş, düz yan etekler, tampon altı lip gibi popüler modifiye parçaları olurdu Volvo geldiğinde de kendi aksesuarları eklenebilirdi modifiye paketine, her kabin için tavan barı mecvut isteğe bağlı korna, çakarda takılı alınabiliyor, farlar için koruma ızgarası gibi ufak eklemeler olsa iyi olurdu ama akıllarına bile gelmemiştir scs’nin anca firma isteseydi eklenirdi.

Yeni kamyonlar güncellemelerle değil DLClerle ekleniyor. Güncelleme ile eklenen son tır Scania R ve S olmuştu.

NG kasanın ilk facelift’iyle gelen güncellemeler eklendi mi acaba eski göğüse

Valla ben Scania Super ile birlikte 1.57de Mighty Griffin Tuning Pack güncellenir diye bekliyordum. Yeni parçalar var olan parçaların revizesi vs. Galiba yeni parça ekleniyorda çok ufak şeyler sanırım.

Bloğa baya üstünkörü baktım ama mirrorcam yok mu ?

Yok gibi duruyor. Olsaymış iyi olurdu.

Zeki grdsm benim cahil değiliz. Mercedes MP5 ve Procabin gelmesi için önce MP4 Rework gelmesi gerekiyor ve bunun için önce yeni bir sürüm gelmesi gerekiyor ya hani saksıyı çalıştır at gözlüğünü bi bırak artık???

Scania Mirrorcam a geçmedi henüz dostum.

Sen önce bana laf yetiştireceğine “1.58 1.59de gelir” lafın ile “1.58 1.59dan sonra gelir” demesinin arasındaki farkı öğren. 1.58de gelir dersen o güncellemenin parçasıymış gibi söylemiş oluyorsun.

Sen laf anlamazsın vakit kaybı nasıl biliyorsan öyle grdsm.

Ben laf anlarımda tabi doğru lafi anlatabilsen. Neyse uzatmalayım dediğin gibi olsun 1.58 yada 1.59da gelir yeni kasa mercedesler.

Mevsimler gelir mercedes gelmez

2 Beğeni

Ön ızgaraya Super yazısı ve kabin yanına şöyle V8, Super…vs yazıların olduğu rozetler ekleniyor.

1 Beğeni