ETS 2 - 1.57 Güncellemesi

Mirror cam kullanmayan tek marka Scania şuanda. Ford F-Max onların yaptığı gibi aşağıya konumlandırıp satışa çıkardı, Scania’da yeni kasada getirir büyük ihtimalle.

1 Beğeni

Mirrorcamlı fotoğrafları var Scanianın tabi test için kullanılıyordur trafikde yoktur bilemem.

Super yazısı DLCye özgü değil. Sadece rozetler ekleniyormuş. En azından parçaların yeniden revize edebilirlermiş. Geçen FH Tuning güncellenmişti. Belki yeni Scania eklenirse ondan sonra güncellenir.

Boş beleş işlerle uğraşmayıp 2 senede şunu en az 3 kere yaparlardı.

Ats tarafı azcık ağır basan şahsım son 3 haftadır Scania yollardaydı… bu haber iyi oldu yeni interior heyecanlandırıyor insanı… max’ın ses modlarıda uyum sağlar ise tadından yenmez :slight_smile:

** lowdeck şasi seçeneğinide bir getirseler çok güzel olacak !!!

@Firat_Guvendiren iyi yakalamış.

Base game →

• SUPER motor ve ızgara amblemleri,
  • Kör nokta sensörlü ön çamurluklar,
  • Çıkarılabilir arka çamurluk üstleri,
  • Ayrı arka lambalar (yeni arka lamba eklenmiş)

Mighty Griffin DLC →

• Özel kabin amblemleri

1 Beğeni

Ama hala üst ve yan spoilerler kabine birleşikmiş neden hala ayırmıyorlar anlamış değilim.

SCS çıkarmadan benzetmişim dashboardu :smiley:

3 Beğeni

Hmmmm Selçuk abi paylaşmış.

3 Beğeni

Nerden paylaşmış

Bunu kim paylaşmış ve nerden

fırat kardeş scs nin paylaşmış olduğu resimde scanianın üzerinde scania super yazan yeşil siyah yazılı kaplama var ve bu dorsede de görülüyor bu kaplama Mighty Griffin Tuning Pack bunlan mı geliyor yoksa oyunda dlc olmadan mı yer alacak kafama takıl dı da

DLCye özgü olduğunu sanmıyorum. Direkt oyunla gelir diye düşünüyorum. Boya paketleri dışında DLCyle gelen boya yok diye biliyorum.

sağolasın eyvallah scaniaya da yakışmış hayırlı olsun şimdiden scania güncellemesi en çok da dinamik kargo hoşuma gitti birde mercedes actros mp5 mp6 gelse oyun daha da keyifli olur geç olsun güç olmasın bekleriz

fırat kardeş bir tır şoförü olsaydım seninle kanka olurdum tam kafa dengisin

Neden ? Benimle kanka olmak için illa kamyon soförü olmak mı gerekiyor ?

1 Beğeni

yo kafa dengimsin ondan dedim tırlara aynı benim gibi ilgi duyduğunu gördüm onun için dedim kanka olmak için tır şoförü olmaya gerek yok ben onu espri manasında söyledim tır şoförü olmak sıkıntılı iş

harun kardeş resimdeki scanianın içi mod mu birde şunu sorucam scania tırı güncellenecek ya yeni motor seçeneği şanzıman seçeneği bunlar gelecek acaba diyorum motor sesinde de değişme olur mu sonuçta scania güncelenecek

normalde resimde paylaşılan super logoları modla oluyordu şimdi oyuna resmi olarak geldi scs işini biliyor