sonunda görücez oyunda scs geç bile kaldı ama güzel oldu scs nin paylaşmış olduğu görselde dorsede de var super yazısı umarım oyundaki standart dorse için olur vaybe kimin aklın gelirdi ets 2 de scania günceleme alacak resimdeki gibi görünüme kavuşacak şimdiden ets 2 oynayan ve scania seven scaniacılara hayırlı olsun bol gazlamalar
gelmeyen bu ikisi kaldı en kısa zamanda bu iki tırıda görürüz ets 2 de
resimdeki scania tırının kaplaması Mighty Griffin bu dlc ye özgü değil değil mi oyuna otomatik gelecek sormamdaki maksat dlc ye gerek kalmadan ben scania tırının dışına super yazısı ekleyebileceğim ve dorseye yani öyle olacak
Ben cevabını vermiştim ya.
olur ya belli olmaz belki dedim mighty griffin dlc si gerekir ama olmaz dediğin gibi yalnız fırat kardeş mercedes actros mp4 rework olacaktı halen ses yok mp5 mp6 bunlarla ilgili blog yazısıda yok scs önce scania güncellemesi yayınlayıp sonra mı mercedes mp5 ve mp6 getirecek herkes bekliyor mercedesi geçen sene iveco gelmişti ardından volvo fh5 fh6 geldi bu güncellemede böyle olacak anlaşılan
dinamik kargo ets 2 ye yakışmış değil mi sence herkes beğenir mi bu özelliği
Bu aralıkta Mercedesler gelebilir. SCS geçen Aralıkta 3 tır getirmişti. Bu aralık’ta gelebilir hiç belli olmaz tabi kesin değil. Mercedes rework 1.58 yada 1.59da gelebilir.
ATSde güzeldi herkes ETS 2 içidne istemişti. Dinamik yükleme boşaltma güzel. Zaten geçebiliyorsun isteyen izler isteyen geçer. Bence her yüke uyarlasalar güzel olur ki ilerleyen yıllarda bu özellik dahada gelişir. Daha fazla kargolara daha fazla yüklere uygularlar.
Zehiri beklediğimizden erken saldılar. Hayırlı olsun cümleten. Dolu bir güncelleme gibi gözüküyor.
Krone Trailer Pack Update mi? Bak bu sürpriz oldu yeni dorseler led stoplar HCT falan iyi olmuş @Vabis22 hayallerin gerçek oldu sonunda galiba Krone alçak kapaklı sal dorse de gelmiş sanırım.
Fazl yol olmayan küçük bir yer.Yunanistan gibi adalarıda yok.Çabuk gelelebilir.
Açık betada haritaya koyup adını yazmalarına şaşırdım. Normalde geleceği sürüm hariç koymazlar. Mesela İrlanda yazmıyor
Valla SCS yine şasırtmaya devam ediyor. Tamam bu ay geleceğini düşünüyordum ama önce ATS gelir diye düşünüyordum.
Krone geldi Darısı Schwarzmüllere Gıda tankeri çok kötü boya deesteklemiyor. Tamamen boyanabilir olsa çok güzel olur.
Schwarzmüller’in komple rework edilmesi gerekiyor ama SCS pek sıcak bakmıyor sanırım.
Yeni gelen Scania Super motorun sesi farklı mı ? Deneyen var mı ?
İnşallah birgün onuda görürüz. Tabi bu Schwarzmüller ile SCSye bağlı.