Bu 1.54 ile çalışır mı
yani 3-5 yeni özellik için hiç hoş değil bu durum. bu ay hiç güncelleme getirmeyip bir sonrakinde toplu bir şekilde(5 tane özellik yerine 10 tane özellik şeklinde) getirilebilirdi. ben ne yapayım bitirdiğim driving academy sinin yeni tırlarını ya? bitirmişim geçmiş gitmiş allah allah yani şunu 1.53 sürümünde getiremiyor musunuz sanki
şu güncellemede var ya bir tek kayda değer physx i merak ediyorum nasıl bir şey diye.
Şu an Pavel’in sol kulağında çınlama varsa sebebi benim, 2 tane dosya değişecek tüm oyunu komple güncelleme olarak görüyor, 94gb diyor, oyun 36gb bir şey anlamadım.
bende de 70gb diyo ne alaka anlamadım valla
1 nisan şakası yapmışlar sdfsdf
Daf sesi modu bozulmuş mu bozulmamış mı tam anlayamadım keyfi kaçmış gibime geldi.
Bunlar koltuk ayarları kısmını neden değiştirmişler ki? Önceden ayar çizgilerinden anlayıp ayar yapardım şimdi rakam falan da koymamışlar ayarlar sıfırlansa ideal pozisyonu bulmak için tekrar uğraştıracak.
Orada indirme boyutu doğru yazmıyor. Daha önce söyledim. Sövecekseniz Steam’e sövün.
Sadece boyutu doğru yazmıyordu şimdi o boyutu gerçek kabul ediyor, sonradan düzeldi diyenler var, modlar yüzünden 1.53’de kaldım, 2 tane basti özellik için modlar uyumsuz oldu diye her türlü sövüyorlar.
güncelleme içeriği az pekte iyi özellikler gelmedi
Tek güzel yani fizik motru ama oda çarpışmada felan etkiliyormuş sadece. Başlangıç için yinede iyi diğerleri gereksizti bence. Yük sistemi oyunculardan daha çok geliştiricilerin işini kolaylaştırıyor. Sürüş akedemisinde ödül oalrak verilen kaplama bence sürüş akedemisindeki araçlarda olmalı dicemde zaten çoktan yapanlar yapmıştır. Yapmayanda bu saatten sonra yapmaz bence dicemde ben daha yapmadım. Yapacağım ama Tamamen Türkçe olmasını bekliyorum.
Nolmuş oyuna öyle ![]()
![]()
Baba bedava güncelleme yapıyor adam. Çalışmalarını tamamlamış, tam olarak uygulanabilir hale getirmiş ve güncelleme olarak yayınlamış yani. Yapılan bir işe ertelemenin hiçbir anlamı yok bence.
Alt tarafı "düz git, geri geri yanaş, dorseyi tak vs " diyor Türkçe niye bekliyorsun, anlamasan bile yerde oklar var.
Çok haklısın aslındada işte benimkide inat ![]()
Ben klavye ile oynuyorum ve direksiyon tepkileri daha yumuşak gibi geldi hassasiyeti 0.20’den 0.25’e yükselttim.
Bu sorunun sebepi Pavel Sebor değil Gabe Newelldir. Az önce Beamngde başıma geldi 2 GB indirme gözüküyor. 20 GB yer var yinede yeterli depolama alanı yok diyor. Yani sadece ETS 2 de yok bu sorun.
bu 1.54 güncellemesi kabinde anlamsız karartılara sebep oluyor sizde de var mı böyle bi sorun ?