ETS 2 - 1.54 Güncellemesi

aynı sorunu bizde yaşıyoruz

Yapacağınız haritaya sokayım, Bayburt-Gümüşhane yolunun gerçekliğiyle alakası yok, ayrıca optimasyon sorunu var. üstüne para istiyorsunuz utanmadan

Neyin tartışması bu? Gumushane ne alaka?

1 Beğeni

#direngümüşhane

3 Beğeni

birileri gümüşhane mi dedi

Eyy!! SCS sen kimsin!

1 Beğeni

Gümüşhane DLC

Road to Gümüşhane

1 Beğeni

Gümüşhane için scs`yi baykot ediyoruz. Bundan sonra ürünlerini almayın dostlarımm

2 Beğeni

oyuna gümüşhane isimli bir köy koyacağım üzülmeyin
girişte bu postların fotosunu ekleriz

4 Beğeni

Türkiye DLC ile beraber Gümüşhane geleli çok oldu, gelecekten yazıyorum arkadaşlar…anlamıyorsunuz

5 Beğeni

Yük sistemi değiştiğinden beri dorse modları pek güncellenmedi. Scs modculara rehber vermedi mi?Daha önce ışıklandırma değiştiğinde böyle karmaşa olmuştu.

Yeni yük sisteminde model dosyasında bir bağlantı eklemek gerekiyor. Yükün nasıl oturtulacağı ile ilgili. Bunu yapması da zaman alıyor.

Öncekinde SCS her dorse için ayrı yük çiziyordu. Oyun otomatik koyuyordu. Şimdi ayrı ayrı yük çizme yok. Zaten dorse ölçüleri benzer. Yük bir kere çiziliyor. Dorsedeki bağlantı noktasına göre oyun oturtuyor.

Gelecek sürümlerde sal ve platform dorselere daha çok yük gelirse güzel olur.

Ben daha fazla yük geleceğini düşünüyorum. Sonuçta Yük çizme daha basitleştirirdi. 1.54 güncellmesiyle bazı var olan yükler yeniden modellendi. Yeni yükler getirildi. İlerleyen zamanlarda yeni yükler görürüz. Ben Nordic Horizons DLC ile baraber yeni yüklerin geleceğini düşünüyorum.