SCS Software, ETS 2 ve ATS için 1.54 güncellemesi ile yeni kargo sistemini getirecek. Kargoların modellerine göre römorklarda bağlantıları çeşitlendiriliyor ve daha iyi bir sistem haline getiriliyor.
Ets 2’nin yine yük fakiri olduğunu farketmeme sebep oldu. Teşekkürler SCS
1.54 güncellemesinde neler gelecek merak ediyorum.
Bu yazıyı maalesef şu an çevirip yayınlayamayacğaım baya bir yazı birikti zaten her neyse akşam roadcraft yayını var. yayının başından bu sistemi anlatacağım çünkü şu an yaptıkları şeyle ilgili sorunu ben de yaşıyorum. dorse spawn edip destroy etmek kolay iş ama her dorseye her yükü tanımlanmış olarak yerleştirmek, dizmek meseledir. ben bunun için araştırmalar yapıyordum yani çok daha iyi anlatacağım.
Yazının çevirisi →
Scs metinleri düzgün yazdığı için Google Translate bayağı iyi iş çıkartıyor.
Benim tahminimce 1.54 Güncellemesi ile gelecekler şu şekilde;
- Yeni kargo sistemi. Bu kesin gelecek çünkü blogta paylaşıldı.
- Mercedes Actros yeniden isimlendirme. Mercedes Benz Actros MP3 ve Mercedes Benz Actros MP4 olarak yeniden isimlendirileceğini düşünüyorum. Sonuçta yeni mercedes benzler gelecek ve oyudnaki Mercedes Benz Actros MP4 ismi Mercedes Benz New Actros olarak gözüküyor.
- Mercedes Benz Actros MP4 (Oyudnaki ismiyle Mercedes Benz yeni Actros) rework.
- Scania S veya Scania R için Scania Süper (Yeni gösterge paneli, yeni motor ve yeni izgaralar.)
Şimdilik bunlar. Bunlar tabi tahmin.
ETS2 1.54de ATS’dekilere ek olarak @SiSL’ın yaptığı renklendirilebilir roof bar gelebilir. ATS de roof bar yok çünkü
Reklendirilebilir bar Euro Truck Simulator 2 - HS-Schoch Tuning Pack içinde olacakmış. Yani oyunun sürümü değil o DLCnin güncellenmesi gerekiyor.
Ana sürüm güncellemeleri ile de bir DLC’ye update gelebiliyor. 1.45 ile Krone DLC’ye update gelmişti. Herşey olabilir…
İnşallah gelir o zaman. Iveco Sway, Volvo FH6 Areo ve DAF XG çıplak kaldı. Onlara tavan barı iyi olur.
1.54 open beta bugs sayfası açıldığına göre bugün de ETS 2 için açık beta geliyor.
https://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=337
Akşam belki direkt yayına gireriz.
Bugün gelebilir belki. ATS güncellemesini çok beğenmedim. İnşallah ETS 2de farklı şeyleri görürüz.
ATS gibi 19:00-19:30 sularında gelir.
ATS tam 19:30’da gelmişti. Bu da 19:30’da gelecek o zaman.
Aynısı. Hay…
gereksiz bir güncelleme daha, olan modculara oldu
Biraz boş bir güncelleme gibi bence 54 yerine 53.5 diye de geçebilirdi
PhysX ve Kargo sisteminden dolayı yeni versiyona geçelim önce onlar bir otursun demiş olabilirler.
güncelleme pek boş değil. physx entegrasyonu herkese açık başladı deniliyor bundan önemli ne var aynı lacivertin şeyi olan yeni bir şehir yenilemesi mi?
yayına girerdim de baş ağrısı var. zaten bugün yeterince sinir olduk. hain görmekten hainlere maruz kalmaktan…