1.54 beta güncellemesinde veya tamamlanınca scania super serisi çıkabilir.
Güncellemenin tek güzel yani fizik motorun değişmesi. Onun dışıdna boş bir güncelleme olmuş. Yeni özellikler yok denilecek kadar az. Biraz daha beklettirip daha yeni şeylerle çıkabilirdi.
Şahsen ben oyunu bu özellikler için güncelleyemem. 50 tane modum var uğraşamam valla
Steam zaten otomatik güncelliyor ki istesen de istemesen de?
Önceden sadece public betalar kalıyordu bu versiyonlarının kaldığını bilmiyordum
kanka bu mevzu uzun zamandır var 5-10 senedir yani yaklaşık
Betadan çıktığında yüklenmez. Sonutça güncellemeler betalara geliyor ilk.
Öncelikle 1. ve 3. yükleri hatırlamıyorum yeni gelmiş olabilir fakat 2. yük zaten oyun dosyalarında vardı. Galiba Heart of Russia DLC ile çıkması planlanan bir yüktü. 4. ve 5. yükler zaten oyunda vardı.
Bu yüklerin hepsinin ismi bozuk yani yeni çıkmış gibiler. onun dışıdna ilk 3 yük ATSden alınmış Bir kanaldan gördüm. 4 ve 5 olan yük olabilir ama ben hiç göemedim onunda ismi garip o yüzden paylaşmak istedim. Belki bir güncellemeyle geldi isim değiştirmeyi unuttular.
Daha indirip denemedim hiç indiresimde yok bu güncellemeyi. Yeni yük sistemi sal dorselere daha fazla yük getirirse iyi olacak, scs forumda bunları eklediklerini paylaşmışlar beta bitincede kalırsa bu yükler iyi olur.
Bu yüklerin bazıları zaten var. Ama sanki yeni yükde gelmiş gibi.
türkçe dilinde hala karşılıkları eklenmiş değil garip gerçekten
Eklenmişti ama 1.54 open betada yeniden bozulmuş. Garip.
Salı çok sallamıyorlar.Yük konusunda çok eksik kaldı ATS’ye göre.
Merhaba 1.54 ile çalışan otobüs modu var mı
Volvo b9 runiran
https://ets2.lt/en/volvo-b9-runiran-1-54/
Travego temsa filan olsa daha iyi olurdu