ETS 2 - 1.40 Güncellemesi [Ana Konu] Yeni Işıklandırma

Aynı konumda güneşe karşı çekilen ekran görüntüsü ve aynı noktadan 20 metre sola kayıp güneş görmeyen bir yerden aynı yolun ekran görüntüsü. Asfaltın rengi ne kadar çok değişiyor. :100:

15 Beğeni

1.40 şu anda bütün grafik modlarını tokatlıyor… Ücretli Project Next-Gen’i kullananlar hak verecektir; Bana göre DamianSW, 1.40’a en yakın grafik modunu yapan kişidir, özellikle yağmur yağdıktan sonra yola vuran yansımalarla bir ilki başarmıştı… 1.40 cidden ETS 3 Olmuş ve tamamen grafik modsuz oynanacak hale gelmiş. Şu anda takip ettiğim kadarıyla JBX ve PNG 1.40 için çalışmalara başlamış, Vanilla böyle ise, Modlu halini düşenemiyorum bile…

PNG 1.38’de çektiğim bir görüntü

Vanilla 1.40’ta çektiğim görüntü

32 Beğeni

yağmurdaki yansımalar da betada eklendiğinde daha iyi görünür :slight_smile: yalnız aşağıdaki hiç vanillaya benzemiyor inanamıyorum yani :smiley:

5 Beğeni

ETS 2 - 1.40 Güncellemesi: Yeni Görsel Aydınlatma Sistemi

11 Beğeni

1.Yeni ışıklandırma iyi ama yol dokularında neden normal map kullanılmamış bence bitki örtüsü,binalarda kullanılmalı bazı yerlerde görülüyor normal map?

2.Yansıtmalar aynı ben yansıtmamda gölge istiyorum yani ışıklandırma etkilerini görmek istiyorum örn:en yüksek , yüksek,orta,düşük gibi farklar olmalı en yüksekte tüm yerler hdr bitki örtüsü ile birlikte gölgeler,çekici parçaları yansısın sadece hasan ve sisl olduğu 1.40 videosunda ışık var diğerleri yok Low en can sıkıcı yansıtma aynalarda gölgeyi göremiyorsun fark ediliyor pbr den önemli olan yansıtmalar olmalı en büyük sorun?

3.eski man, eski renault dokuları yenilenmisti fark yok aynı kaplama en azından normal harita uygulanmalıydı?

4.1.41 güncellemesi yansıtmaları düzeltme güncellemesi olmalı eski yansıtmalardan kurtulma güncellemesi olmalı…

5.1.41’e özel rigid araçlar gelmeli…

1. 1.42’de kaşarlı tost yaptırabilmeliyiz
  2. 1.42’de araçtan inebilme gelmeli ve otele gidip uyumalıyız
  3. 1.42’de dorsenin dolabını açıp seyyar tüpün üzerindeki tavada sucuklu yumurta pişirebilmeliyiz
  4. 1.43’te dedemin kamyonu gelmeli
31 Beğeni

Hasan ben sadece sorunlarını söyledim napayım video güzel sisl ile 1.40 olan beğendim ama yansıtmalar kötü hasan biliyorum herkesin bilgisayarı iyi değil yansıtmalar yenilensin dx11’den faydalansın diğer oyun motorlarında yansıtmaların daha fazlası var scs neden böyle takılmak istiyor keşke tekel piyasa olmasa scs software hızlansa…

Başka isteğin var mı ? Yanında kahve de ister misin?

4 Beğeni

aynalarda gölgeyi ve çekici parçalarının yansımasını görüp ne yapacaksın? 2 saniyelik baktığımız yer için detaya ne gerek var, şeyini bulmuşun şeyini arıyorsun.

4 Beğeni

cevaplar için teşekküler anlaşılan furkana elveda diyecez, bakalım 1.40 çıksın görücez fps sabit kalsında başka bişi istemiyom o yüzden hiç betaya bulaşıp moralimi bozmak istemiyorum karamsarlığa kapılmamak için

Kaşarlı tost geliyorsa kuru fasulye pilavda gelmeli :smiley:
Edirne ciğeride olabilir,yada tekirdağ köfte :smile:

1 Beğeni

furkan kendi modunu şu an uyarlıyor yakında ilk görüntüleri paylaşır ama diğerleri gibi onun da modları farklı bir yol izlemek zorunda neyse ki yeni sistem ile bir şeyleri daha doğru ve güzel yapabilecekler

bekleyip göreceğiz…

2 Beğeni

Bu iş baya akşam yemeğine doğru gidiyor, sanırım akşama ziyafet var :slight_smile:

1 Beğeni

Edirne’de ki ciğerci park üyelerine indirim yapıyormuş sanırım :smile:
Bide Silivri Sanayide bi usta var o da park üyelerine indirim yapıyor.
Dalga amaçlı, @refikhan_balta2 bir sürü şey isteyince @HasanOfke böyle birşey yazmış :smiley:

1 Beğeni

1.44, çekiciyi bakıma sokup ustaya hangi yağı kullanacağını söylüyoruz sonra aracı istasyona çekip basınçlı suyla güzelce etrafını dolaşa dolaşa yıkıyoruz( nasıl olsa galeride yürüme geldi (!) :smiley:

4 Beğeni

Yeni Scania S modelerinin aynalarında sıkıntı var galiba hafif akşamüstü oldu mu aynalar iyice karanlık oluyor ilerleyen saatlerde zifiri karanlık oluyor hiçbir şey gözükmüyor, gelen araçların farları bile zor seçiliyor:

Bunun dışında her yönüyle çok iyi bir güncelleme olmuş, bu Scania aynaları dışında sadece tüneller çok aydınlık sanırım ilerleyen zamanlarda tünelleri gerçeğe yaklaştırırlar, çok iyi iş çıkarmışlar.

brandayı açıp kapatıyoruz, lastiğimiz yarılıyor iniyoruz altına kriko sokup kaldırıp değiştiriyoruz bir yandan yumuklu sucurta yerken bir yandan ağızda sigarayla lastik değiştiriyoruz, cam suyu dolduruyoruz, benzinlikte inip işemeye gidiyoruz sonra gelip benzin pompasıyla adblue pompasını takıp keyfimize bakıyoruz😀

3 Beğeni

Aynaların film çekilmiş gibi karanlık olmasından bahsediyorsan might griffin dlcsinde boyalı luxory aynayı seçince oluyor.Normal boyalı falan yapınca bug düzeliyor.

1 Beğeni

herkese merhabalar aranıza yeni katıldım bu 1.40 güncellemesiyle birlikte orta ve ortanın altı segment pc ler için oyun el fatiha zorunlu hdr gibi bir güncelleme 5 ila 10 fps düşüşü var keşke tırtıklanma sorunları ile alakalı bir güncelleme yapsalardı modlarla grafikler idare edilirdi 1.39 u sonuna kadar savunacağız :smile:

1 Beğeni

Hiç gece araç kullandın mı? :smiley:

2 Beğeni