ETS 2 - 1.40 Güncellemesi [Ana Konu] Yeni Işıklandırma

Eski oyunlardan bir özellik gelecekti bu arada, hala merak içerisindeyim, var mı yeni bir gelişme ?

Evet, öncelikle herkese merhaba. Söyleyecek birkaç cümlem var. Öncelikle; ETS 2’yi hayatımda ilk defa ağzım açık bir şekilde oynadım. Oyunum en son yağmurlu havada kalmış ve yeni güncellemede oyunu açar açmaz kendimi yine yağmurun içinde buldum. Ulan o ne idi öyle halen telaffuz edemiyorum. Resmen gerçek ile aynısı olmuş. Oyun neredeyse Fernbus Simulator grafiklere çok yaklaşmış. Yağmurlu havada resmen maksimum birkaç metre önünüzü görebiliyorsunuz. Araçların sinyalleri, farları, uyarı ışıkları, sinyalleri, farları açarken veya kapatırken kafayı yedim. Bu oyuna kar gelirse oyundan zor çıkacağız gibi duruyor. Daha söyleyeceğim çok iyi şey var ama şimdi birkaç sitem edeceğim. Aslında sitem değil de olması gereken basit şeyler hakkında. Arkadaşlar oyun çıkalı sekiz sene olacak neredeyse. Ama halen Mercedes-Benz Actros MP3, Scania 2009, Renault Magnum, Renault Premium, Iveco Stralis, Iveco Hı-Way, eski kasa MAN TGX kamyonlarında çoğu tuşun animasyonu, yerdeki pedalları ve iç mekan dokusu ne düzeltilmiş, ne de elden geçirilmiş. Hatta eski kasa MAN TGX’in sesleri bile kaydedilmemiş. Mercedes-Benz Actros MP3’ün seslerine yanlışlıkla MP4’ün sesleri yerleştirilmiş. MP3’ün dörtlü ve sinyal seslerinde yanlışlıkla ses seviyesi hatası yapılmış oyunda ve halen çözülmedi. Eğer bunları düzeltilirse, oyuncuların o kamyonları tekrar oynayacağına inanıyorum, herkese iyi sürüşler!

7 Beğeni

Köprü altları ve tünel yankı sesleri sanki biraz daha güçlendirilmiş gibi geldi bana.Bir de retarder sesleri biraz daha mı iyi olmuş sanki ?

Benim demek istediğim o değildi. Mesela Mercedes Actrosumda mod yok, ama onda da beyaz tam beyaz değil, kendin de dene göreceksin. Arkasına bir de SCS’nin dorselerinden birini tak ama renk paletinden en beyaza ayarla. Ton farkını göreceksin. Krone dorselerde de bu kırık beyaz olayı var. Tam pure white dediğimiz beyazlığı sahip değiller.

2 Beğeni

Uzun süredir grafik modlarını kullanıyordum, betaya bağlanınca sanki grafik modu yüklüymüş gibi bir görüntü ile karşılaştım. Yapıp bunu bize ücretsiz sunanların emeğine sağlık. Çok güzel bir iş çıkartılmış. Mevsimler, ekonomi vs güncellemeler ile halı hazırdaki modların güncellenmesi ile oyun bambaşka bir yere gidecek.

6 Beğeni

Ben pek zannetmiyorum yapmamışlardır.

Yapmışlar bile :smile:

1 Beğeni

Yok ben renkli ışık anlamında demiştim. :smiley:

1 Beğeni

LAN LAN geforce now kütüphanesinden steami kaldırmış.Şimdi bir ay tam sürüme ulaşmasını mı bekleyeceğiz?
Lanet olsun.:worried:

1 Beğeni

warp yapıp etrafa bakıyorum bulutlar geçiyor falan :smiley:

10 Beğeni

akşam üstünü yaşamak güzel oluyor

12 Beğeni

@SiSL dün canlı yayında beta için tüm modları iptal edin demişti de ben de SISL dorse modları kurulu sadece bir sorun çıkartır mı bunları da iptal etsek iyi mi olur beta sürecinde ??

1 Beğeni

Benim modlarımda dahil bütün modları kaldırın dedi.

Beta süresi kaç gün sürüyor arkadaşlar ?

Edit: 1.39 sürümünde 16-17 gün sürmüş bunda da o kadar sürer herhalde.

1 Beğeni

furkan arkadaşımızın yaptığı realistic mod var biliyorsunuz şimdi yeni sürüm yayınlandığında furkanın modu kadar iyi olurmu sizce cunku furkanın modunu yükleyince oyun daha canlı oluyo ama kaldırınca oldukça karanlık bir oyun oynayan arkadaşlar betayı yorum yapabilirmi gene furkana ihtiyaç duyulacakmı

1 Beğeni

Sanırım aynalarda da bir güncelleme yapılmış. Aynalar daha yakın ve yol kontrolü çok daha rahat yapılabiliyor. Güzel olmuş.

Video gelecek mi? @HasanOfke

Gerçekte nasılsa şu an öyle, yani olması gerektiği gibi. Fazlası değil.

Valla şuanki 1.40 hali furkanın moduna taş çıkartacak cinsten artık yansımalar içinde ayrı moda gerek yok ama ön farlar biraz ölü gibi birazcıkta fps düşüklüğü hissettim tabi bunlar beta süreci içinde olan şeyler ilerde muhakkak düzeltilir.

Beta en az bir ay sürecekmiş

1 Beğeni