Dünya'dan Güncel ve Nostaljik Ulaşım Fotoğrafları 📸

Taze Taze F-Max

21 Beğeni

34 DR 2053 Kamil Koç Rena Tur - Kassbohrer - Setra 431DT

13 Beğeni

@JetsGo SS bölümünde paylaşmış olduğu 06 FY 4231 plakalı “KaraMamba”

15 Beğeni

1975-1984 arası Hollanda ve Britanya’da üretilen Ford Transcontinental

21 Beğeni

Ne egzoz olur buna varya. Tünelde zevkini anlatamammm. Ta tatatatataaaaaa :smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp:

Kupa Renault Major serisine çok benziyor

2 Beğeni

@EmirAkcaman Çünkü aynı kabini kullanıyorlar :slight_smile: Berliet KB 2400 kabini…

2 Beğeni

Geçen bunu aradım bulamamıştım, şans eseri facebookta nostaljik otobüs bilmemneleri sayfasında paylaştı biri.

ismini aldığım, rahmetli dedemin aracı. direksiyondaki de babam. muhtemelen 1982-83

19 Beğeni

TC-NBE - A320Neo

14 Beğeni

Bütün markaların modelleri içinde gözüme en hoş gelen tek marka Setra…
16 SUT 97 Kk S516 HD by Barbaros Yanık, on Flickr

15 Beğeni

Maşallah :pray:

Setra’nın 80’li tasarımlarının hastasıyım :slight_smile:

O dönem ki otobüs pazarı şimdiye nazaran daha hareketli daha renkliydi…

Almanların kaliteli karosercisi Drögmöller, ilk olarak 302-3 ve diğer şasilerine daha sonrasında Setra modellerini baz alarak özgün modeller üretmeye başladı…

Sonrasında ise her güzelin sonu olduğu gibi pazar payının düşmesiyle Volvo Buses AB’ ye satıldı.

Gelin Drögmöller kasalarına bakalım;

Bu fotoğraftaki 70 Model Drögmöller Jumbo 302;

303 “Balina Kasa” üzerine yapılmış olarak anılan “DR15” modeli;

Yine 303 üzerine yapılmış bu sefer Setra ve Neoplan tasarımlarından esinlenilen Aşık olunası E330 Comet modeli;

“302 Jumbo”, “DR15” Modellerinin resimleri “MagazinUlaşım” sitesinden alınmıştır.

15 Beğeni

o303’lerin stopları w116 ile aynı gibi birşeydi yanılmıyorsam orjinalde; ön farları da geçirmişler tam olmuş :smiley: sinyalleri biraz daha iyi yerleştirseler harikaymış

3 Beğeni

ANKARA METROLARI

Aralarında en sevdiğim bu. Fotoğraftan da belli olduğu gibi orta camdan tüm yolu izleyebiliyorsun. Tabi ayaklarını feda edeceksen fakat o yolu izlemek için buna değiyor. :smiley:

image

Aralarında en konforlusu ve rahatı. Koltukları çok rahat genelde bunun gelmesini istiyordum :slight_smile: . Bazılarında ön taraftan kokpiti izleyebiliyorsun fakat bazıların camı filmi oluyor. Çin yapımı diye biliyorum
image

AŞTİ’ye giderken binmiştim 2 kez. Bana mı öyle geldi bilmiyorum fakat diğerlerine göre resmen uçuyordu.

13 Beğeni

Haber salın geliyorlar…

18 Beğeni

12 Beğeni

Hazır Kış gelmişken NG Scania R Serisi Kataloğundan…

18 Beğeni

Screenshot sayfasında sandım kendimi, link isteyecektim vallahi :smiley:

11 Beğeni

İnşallah kısa süre sonra 5-6 serisi gibi bol bol görürüz (piyasaya baktığımızda pek mümkün değil ama…)
120956759_3974885625860197_668717959_287689

11 Beğeni

DAF_logo1
Koçaslan 34 KS 3210 Daf XF 105 by Barbaros Yanık, on Flickr

B 258 SNI Daf XF 105
by Barbaros Yanık, on Flickr

11 Beğeni

Volvo_Trucks_Logo

13 Beğeni