![]()
Tahminimce ya petrolde çalışacak ya sebze de.
VASİYETİ ETTİ, BMC KAMYON 10 YILDAN BERİ MEZARINA BAKIYOR! İlçemizin Safa Köyünden Yılların nakliyecisi, köyün ağası M. Emin Yalçın çok sevdiği BMC Kamyonunu vefatından sonra mezarını görecek şekilde bırakılmasını vasiyet etti . Evlatları bu vasiyetini yerine getrirerek ünlü BMC kamyonu mezarlığı görecek şekilde bahçeye yerleştirdiler !
fotoğraflar: Türk Nakliyesine Emeği Geçen Efsane Kamyonlar facebook sayfası.
Fabrikadan ilk çıkış ![]()
32 AAD 328 Isparta Petrol by Barbaros Yanık, on Flickr
32 AAD 328 Isparta Petrol 2 by Barbaros Yanık, on Flickr
![]()
Fotoğrafa baktıkça koltukların darlığınla kısalığı aklıma geliyor ![]()
Bu otobüse binme şansım hiç olmadı hep trevego iki kere de man a bindim.
Aslında Tourismolar altyapısı sağlam, rahat araçlar.
Fakat 13 Metrelik araca fazladan 1 sıra koltuk atınca ve sonradan Bursa yapımlı 2+1ler veyahutta sadece isim olarak “Relax” koltuklar Tourismonun konforunu zedeliyor.
Eğer imkanınız var ise Varan’ın Tourismoları deneyin derim.
Relax Koltuk yerine Travego LuxLine koltuklar ve bir sıra çıkarılması konforu ciddi derecede arttırıyor.
TopSky lar kadar olmasa da yine 516ları aratmıyor… (tourismolar ile aynı şasiyi kullanıyorlar)
Aslında 41 kişilik standart olarak 2+1 Relax koltuklar yerine Travego LuxLine standart sunulsa daha iyi olur…
Plaka da güzelmiş ![]()
Koltuklar fabrika çıkışı olanlar cidden çok berbat… 1.88 'im bacaklarım direkt ön koltuğa değiyordu fabrikada denemiştim, koltuk düzeni hiç değişmemiş olan Tourismo’yu, tam olarak dediğin şey oluyor ![]()
BGL’nin Actros’larından bıkıyordum. Allah razı olsun Discordia sayesinde Volvo FH, DAF XF görür olduk. :d
Varan Ulusoy birleşmesinin meyvelerinden Volvo konfigürasyonlu İrizar i6 modelini ilk defa Türkiye’de işletmeye başlatmıştı.
Videoda aracın yol uygunluk testleri uygulanmakta…
görsel dökümanlar magazinulasim.com sitesinden alınmıştır.
Daha önce de almamışlar mıydı? ![]()
Ah imla hatası için kusura bakma
![]()
Araçlar 2013 Senesinde alındı, şuan eskisiyle alakası olmayan yeni Ulusoy’da (sözleşmeli işletme hakkı olan) şahıs aracı olarak yurt dışı ve yurt içi seferleri ile devam ediyorlar.
Gönül ister ki tekrardan gelsinler ama Metalik rengi bile zor gördüğümüz piyasada bu tarz araçların gelmesi yakın gelecekte imkansız.
Şuanda bu araçları sıfır almaya kalksak hadi biraz ucuz olsun diye DAF motorlu standart İ6s alsak bile 350/400.000€ gibi uçuk maliyet ödememiz lazım…
Bu da standart sayılabilecek DAF konfigürasyonlu İ6s modeli
@EmirAkcaman Dış görüntülerini atmış bende o hâlde, inanılmaz rahat ve geniş olan iç kısımlarından 2-3 fotoğraf bırakayım… ![]()
34 VE 0079 UIusoy İrizar İç 1 by Barbaros Yanık, on Flickr
34 VE 0079 UIusoy İrizar İç 2 by Barbaros Yanık, on Flickr
Ulusoy İç Mekan İrizar 34 VE 0079 (5) by Barbaros Yanık, on Flickr
Bu araçların iç dizaynı değişti. Değişikliğe gitmeden önce Ankara’ya geldi iç dış pozlarını aldım ancak değiştikten sonra corona sebebiyle çekemedim ![]()