Benim aracın aynısı
Merakımızı giderdik. Yolcu konforu olarak benden tam not aldı, canım çektikçe binerim buna.
"22 Tourismo
NeoMAN lobisi kan mı kaybediyor ?
Arçelik-Beko üretim tesisleri
Bu tasarıma nasıl alışacağız bilmiyorum
Fav ikili yan yana.
Tourismo akıyor mübarek, yıldız gene kitabın ortasından konuşmuş bu sınıfta.
@EmirAkcaman Neoplan beni bağlamaz da MAN için Lion’s Coach’un yeri dolmaz bende… Ayrıca kaybetsin boşver.
“Yıldız” mecburiyetten şu arabaya sonunda el attı da konforu iyileşti. Son birkaç seferdir o konforu anlayabiliyoruz. Ama Tourismo, klasik Tourismo…
Otobüsün Axor’u
Bu fotoğraf ile cevap vereyim. İkisini koysak bir tane Top Sky 417 yapmaz
Top Sky ayrıdır ya o rahatlık o hissiyatın tarifi yok
Ya hepsi aynı bu RHD sınıfında ağız yormaya gerek bile yok aslında, al birini vur ötekine. Kaç yıl sadece NeoMan ile yolculuk yaptım, binmediğim modeli kalmadı, sonuç ? “İyileşmiş” Tourismo ile aynı hissiyat. Hatta Tourismo süspansiyon konforunda geçmiş bile.
Hele o kaşları. Perondayken iyi yansıyordu yüzümüze. Birde cam tavan ile yolculuk acayip bir hissiyattı. Otobüs dediğin böyle SHD olur, egzotik olur zaten. Diğerleri boş…
Bunu tasarlayan adam şirkette ne diye iddiaya girer söyleyeyim.
Var mısın lan SIFIR satacak.
Akşam evin önüne böyle bir güzellik park etmiş. Fotoğrafı çekerken üst katlarda bir balkondan bir ses ‘‘hayırdır bir sorun mu var’’ dedi. Bende ''sorun büyük ‘’ dedim devam ettim söze ; ''şu güzellik burda park etmiş şimdi ben eve geçip nasıl uyuyayım ‘’
valla çatır çatır satıyor
Memlekette çöp tenekesine Yıldız koy gene yok satar.
Tercih değil zorunluluk diyelim buna.
yıldızı yeter abi
"Mesela yaani"