Dünya'dan Güncel ve Nostaljik Ulaşım Fotoğrafları 📸

Benim aracın aynısı :slight_smile:

7 Beğeni

8 Beğeni

Merakımızı giderdik. Yolcu konforu olarak benden tam not aldı, canım çektikçe binerim buna. :grin:

"22 Tourismo :ballot_box_with_check: :ok_hand:

Imgur

7 Beğeni

NeoMAN lobisi kan mı kaybediyor ? :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Arçelik-Beko üretim tesisleri

4 Beğeni

Bu tasarıma nasıl alışacağız bilmiyorum :melting_face:

1 Beğeni

Fav ikili yan yana. :relieved:
Tourismo akıyor mübarek, yıldız gene kitabın ortasından konuşmuş bu sınıfta.

Imgur

@EmirAkcaman Neoplan beni bağlamaz da MAN için Lion’s Coach’un yeri dolmaz bende… Ayrıca kaybetsin boşver. :melting_face:

6 Beğeni
1 Beğeni

“Yıldız” mecburiyetten şu arabaya sonunda el attı da konforu iyileşti. Son birkaç seferdir o konforu anlayabiliyoruz. Ama Tourismo, klasik Tourismo…

Otobüsün Axor’u

Imgur

Bu fotoğraf ile cevap vereyim. İkisini koysak bir tane Top Sky 417 yapmaz :wink:

3 Beğeni

Top Sky ayrıdır ya o rahatlık o hissiyatın tarifi yok

Ya hepsi aynı bu RHD sınıfında ağız yormaya gerek bile yok aslında, al birini vur ötekine. Kaç yıl sadece NeoMan ile yolculuk yaptım, binmediğim modeli kalmadı, sonuç ? “İyileşmiş” Tourismo ile aynı hissiyat. Hatta Tourismo süspansiyon konforunda geçmiş bile.

Hele o kaşları. Perondayken iyi yansıyordu yüzümüze. Birde cam tavan ile yolculuk acayip bir hissiyattı. Otobüs dediğin böyle SHD olur, egzotik olur zaten. Diğerleri boş…

Imgur

2 Beğeni

6 Beğeni
2 Beğeni

https://www.instagram.com/p/DEHq75EItTs/

7 Beğeni

Bunu tasarlayan adam şirkette ne diye iddiaya girer söyleyeyim.
Var mısın lan SIFIR satacak.

2 Beğeni

Akşam evin önüne böyle bir güzellik park etmiş. Fotoğrafı çekerken üst katlarda bir balkondan bir ses ‘‘hayırdır bir sorun mu var’’ dedi. Bende ''sorun büyük ‘’ dedim :slight_smile: devam ettim söze ; ''şu güzellik burda park etmiş şimdi ben eve geçip nasıl uyuyayım :slight_smile: ‘’

13 Beğeni

valla çatır çatır satıyor

Memlekette çöp tenekesine Yıldız koy gene yok satar.
Tercih değil zorunluluk diyelim buna.

2 Beğeni

yıldızı yeter abi

2 Beğeni

"Mesela yaani":nerd_face: