Country Drive Simulator [Ana Konu]

Yapay zeka desteğiyle mi? :grin: Bu kadar dili çevirecek adam bulmak zor da.

3 Beğeni

piyasadaki he rşey öyle zaten :smiley: ama evet çıkarken daha iyi kontrol edilmesi gerekecek ancak bunun basit kelimelerle dönen bir oyun olduğunu atlıyorsunuz.
Oyna - Dur - Kapat :smiley:

şu an mağaza sayfası ve erken erişim soru cevapları zaten o dillere çevrildi.

1 Beğeni

3 Beğeni

sonunda profilde görünüyor evet görsel eski ama aylardır masaüstü arkaplanı olarak kullanıyrum zaten görselde olmayan hiçbir şey yok. ot, ağaç, araç, yol vb. :smiley:

11 Beğeni

Abi benim gibi ufak yayıncılara da tanıtımı için verir misin oyunu?

1 Beğeni

Ekran kartında Nvdia’yı seri olarak yazıp Radeon’da tek bir kart yazmışsın. Mühendis olarak bu kullanımı doğru bulmuyorum.

Ya iki tarafa da seri olarak yazılmalı ya da minimum bir kart seçip o kart tek olarak yazılmalı. GTX 1050 Ti çalıştırır diyorsan RX 560 ve RX 570 te çalıştırır oyunu.

ya dert ettiğiniz şeye bak :smiley: çıldırıcam key dediğin nedir ki

3 Beğeni

sırf senin için böyle yaptım

3 Beğeni

Hahahahahhahaha sesli güldüm

1 Beğeni

adam galericilik oyunu yapmış 3 ayda 320 bin satmış, 20 dolardan iyi para, Recep ile Gabe çok haraç istemiyorsa oyun işine girmek lazım.

1 Beğeni

Hayırlısıyla gelsin bakalım

1 Beğeni

hayırlı olsun bereketli olsun :100::+1:

1 Beğeni

Hadi hayırlı olsun. Dışarıya test aşamasına geçtiğin gibi direk gönder :smiley:

1 Beğeni

Hasan abi oyunun o kadar çok iyi olacağına eminim ki hiçbir derdim yok bu konuda.

1 Beğeni

Hayırlı olsun Hasan, umarım emeklerinin karşılığını fazlası ile alırsın.

1 Beğeni

Hayırlı olsun Hasan abi. İstek listeme ekledim çıktığında mutlaka destekliyor olacağım. Bunca yılda nerelerden nerelere gelip steam’e kendi oyununu ekliyor olmak farklı hissettirmiştir :smiley: Umarım emeklerinin karşılığını alırsın.

1 Beğeni

Başarılar diliyorum.Hayırlı olsun.

1 Beğeni

Hasan hocam başarılar dilerim. Reklam-tanıtım-pazarlama üçlüsü çok önemli. Bu üç aşama doğru yönetilirse hedeflenen satış rakamlarına ulaşılabilir. Oyun güzel duruyor. Oyun elimizde büyüdü desek yeridir Park ailesi olarak. :smile:

5 Beğeni

hayırlı olsun dostum inşallah her şey istediğin gibi gider. attık istek listesine bakalım.

1 Beğeni

kesinlikle alcam peki fiyat tahmini ne kadar olurdur

1 Beğeni