Yapay zeka desteğiyle mi?
Bu kadar dili çevirecek adam bulmak zor da.
piyasadaki he rşey öyle zaten
ama evet çıkarken daha iyi kontrol edilmesi gerekecek ancak bunun basit kelimelerle dönen bir oyun olduğunu atlıyorsunuz.
Oyna - Dur - Kapat ![]()
şu an mağaza sayfası ve erken erişim soru cevapları zaten o dillere çevrildi.
sonunda profilde görünüyor evet görsel eski ama aylardır masaüstü arkaplanı olarak kullanıyrum zaten görselde olmayan hiçbir şey yok. ot, ağaç, araç, yol vb. ![]()
Abi benim gibi ufak yayıncılara da tanıtımı için verir misin oyunu?
Ekran kartında Nvdia’yı seri olarak yazıp Radeon’da tek bir kart yazmışsın. Mühendis olarak bu kullanımı doğru bulmuyorum.
Ya iki tarafa da seri olarak yazılmalı ya da minimum bir kart seçip o kart tek olarak yazılmalı. GTX 1050 Ti çalıştırır diyorsan RX 560 ve RX 570 te çalıştırır oyunu.
ya dert ettiğiniz şeye bak
çıldırıcam key dediğin nedir ki
sırf senin için böyle yaptım
Hahahahahhahaha sesli güldüm
adam galericilik oyunu yapmış 3 ayda 320 bin satmış, 20 dolardan iyi para, Recep ile Gabe çok haraç istemiyorsa oyun işine girmek lazım.
Hayırlısıyla gelsin bakalım
hayırlı olsun bereketli olsun ![]()
![]()
Hadi hayırlı olsun. Dışarıya test aşamasına geçtiğin gibi direk gönder ![]()
Hasan abi oyunun o kadar çok iyi olacağına eminim ki hiçbir derdim yok bu konuda.
Hayırlı olsun Hasan, umarım emeklerinin karşılığını fazlası ile alırsın.
Hayırlı olsun Hasan abi. İstek listeme ekledim çıktığında mutlaka destekliyor olacağım. Bunca yılda nerelerden nerelere gelip steam’e kendi oyununu ekliyor olmak farklı hissettirmiştir
Umarım emeklerinin karşılığını alırsın.
Başarılar diliyorum.Hayırlı olsun.
Hasan hocam başarılar dilerim. Reklam-tanıtım-pazarlama üçlüsü çok önemli. Bu üç aşama doğru yönetilirse hedeflenen satış rakamlarına ulaşılabilir. Oyun güzel duruyor. Oyun elimizde büyüdü desek yeridir Park ailesi olarak. ![]()
hayırlı olsun dostum inşallah her şey istediğin gibi gider. attık istek listesine bakalım.
kesinlikle alcam peki fiyat tahmini ne kadar olurdur