esc yerine ecs yazmışım özellikler listesinde scs senin neyse
kardeşim bedava övmeyin para verin paraaaa paraaaaa paraaaaaaaaaaaaaaa
kaç dolar olcak tahmini steamde?
oyun çıkmıyor. fiyat zaten en ucuz olur daha yapılacak binlerce şeyin binlerce şeyi var. daha oyun olabilmesi için tonla şey var. tonla
Az çok anlaşılıyor öyle olduğu da biz ne oynayacağız o zaman eğer oyun olarak çıkmazsa. ![]()
Direksiyon veya gamepad desteği olacak mı Hasan abi?
Atari çıbığı desteği de isterim Hasan ağbi
Aramizda kalabilir. Gamepad yazacağıma joystick yazmışım. ![]()
Basit bir destek mevcut olsa da bunlara odaklanan bir oyun değil. *Gamepad son aşamada desteklenecek şu an kör topal destekliyor ama bunun için çoğu şeyin zaten tamamlanmış olması gerek. Bir sürü input kontrolünün tek elden yönetilmesi gerekiyor. Ama tekrar söyleyeyim oyun ilk etapta arcade ama tatmin edici bir kontrol veren bir şey olmalı.
Daha iyi fizik sistemine geçme niyetim zaten bu yüzden ama ona daha çok var.
logonun üstü süperken altı şey gibi
değiştiricem de şimdilik dursun
Aracın farlarına da bir el at. Kötü duruyor. Gündüz hali olacaksa madem farlar kapalı dursun.
Yeni oyun hayırlısı olsun diyelim mi ? Resimleri şimdi gördüm. Oyun güzel olacak gibi. Oyun sadece yük taşımaya mı odaklanacak yoksa Motor Town gibi Drive 21 gibi birden fazla iş yapılacak mı ? Taksi soförlüğü gibi.
evet farklı iş olanaklarına uygun bir yapı zaten bu yüzden yok direksiyon destğei vb. konulara odaklanmak kıyaslamak saçma oluyor. “oyun olarak yapılacak çok mekanik ve özellik var. bunlar daha çok oynatıyor, eğlendiriyor.”
Anladım farklı işler güzel olur. İsteyen istediğini yapar. Çıktığında almayı düşünüyorum. Hemde desteklemişde olurum ama sanırım daha çok yolu var. Kolay gelsin.
hadi lan gabe seni mi bekleyeceğiz. eşeklik bende önceden göndermedim.
zemin dokularını mixlemeye devam ediyorum. noise ile farklı yerlerde farklı karışımlar vs. ayarlayabiliyoruz bu yüzden her şey prosüdürel sistem altında toplayıp kontrol etmek istedim.
bazı yeni dizel sesler ekliyorum ama fmod olmadıığı için o gelen sistemde motorun farklı durum sesleri, rüzgar sesi vs. oluyor ama bi garip çıkıyor. fmod olayına belirli bi aşamadan sonra başlarım. araç fizik sistemine uyumluluğu gelecek. oradan başlatırım. orayı da parmaklarım. parmaklaya parmaklaya donsuz kaldık.
substance ile tekrar kaplayacak amele arıyorum
bu tipler de oyun yapıyor güya sözde işte yersen
İstek listemize ekledik. Çıktığı gibi yayında oynayacağım.
hayırlı olsun