-Discord yasaklı diye öyle gösteriyor.
-Logo tasarımını revize ediyorum.
-Şu an şehir ile birlikte build alıp yükledim.
-Hafta bitene kadar ağaçlar, bitki örtüsü için olan render sistemini değiştireceğim. Türklerin yaptığına geçiyorum. Unity 6.1’in allah belasını versin. Artık projeyi kapatmak istediğimde kendi çöküp kapanıyor.
-Yeni ekran görüntüleri çekildikten sonra final logo ile açıklamaları tekrar el ile yazıp Steam’de listeleyeceğim. İkonlar vs. da ai olmayacak. Canva’dan bazı şeyleri ayarlıyorum orada iyi oluyor.
-Kamyonet modeli çıkmış yolculu olan ile birlikte alıp aktarmak için uğraşacağım. Bayadır model alıp ellemiyorum. Dealer önüne bunları dizerim. Türklerdeki galerici saplantısı ama bir türlü adam gibi oyun yapamamaları kopartıyor.
Sorun Cloudflare WARP’ta herhalde. Bazı sunucularda pek stabil değil. Discord ayarlarını onaylarkende sorun yaşatıyor. Şimdi davetler geçerli görünüyor.
Build listesine adı test 》 gameplay olarak değiştirdiğim sahneyi dahil etmediğim için dkdjfdj zortladık. Tekrar sıfırdan alıyorum ben de diyom dünya kadar şey var sahnede niye kısa sürdü boyut niye değişmedi.
Neyse yakında önemli bir şey olacak bu kadar kötü şeyin arasında belki ondan sonra daha da hızlanabilirim daha farklı olabiliriz.
Daha önce bahsettiğim ağaçları, bitki örtüsünü daha performanslı çalıştıran sistemi satın aldım. İndirimsiz baya bi girdi. Bugün onunla uğraşacaktım ama köye gidicem cenaze var. Gelince ağaçları vs. Onun için ayarlar yerleştirmeye başlarım. Ona göre ssler gelir. Stabil çalışması önemli
yeni sistemle testler devam ediyor. daha stabil ve güvenilir.
mevcut ağaçları vb. yeni shaderlara çevirmeye devam ediyorum.
testler nedeniyle rüzgarda sallanma olayı kapalı bunlar şu aşamada gereksiz. hatta çok fazla obje ve materyalin böyle büyük bir sahnede kurulması nedeniyle baya bi problem yaşıyorum.
gereksiz kullanılmayan shaderlar da silinecek. karmaşık renk ve kaplamalarla çalıştıkları için sadeleştireceğim yoksa gereksiz yük ve shader variant ile daha fazla hata demek.
final logo (ikonsuz hali zaten yazıların alt alta dizilmişi oluyor + araç olmadan da yapacaktım ama şimdilik ilk etapta biraz ne olduğu belli olsun yoksa doğru bir yöntem değil.)
*Steam açıklamalarını tekrar yazıyorum. Ardından şu ana kadar çektiğim screenshotları tekrar elden geçirip Steam sayfasına yükleyeceğim. Yeni logo ile de steam kütüphane görsellerini değiştirip incelemeye göndereceğim. Ondan sonra sayfası açılır. Üzeirmden bu yükün kalkması lazım bıktım.
geliyor gelmekte olan bugüne kadar size de paylaştığım görüntülerle sayfayı tekrar değiştirdim. paylaşalım bitsin gitsin sonra zaten her şey değişir. bir ufak iş daha kaldı sonra incelemeye göndereceğim. 3-5 iş günü diyorlar da sabaha kadar onaylamayan steam moderatörü … dır