Country Drive Simulator [Ana Konu]

Screenshot 2025-11-19 202831
tövbe ben öyle bir şey eklemedim

3 Beğeni

@HasanOfke Ağır vasıta “ağır araç” demektir. Ayrıca araç kelimesini kullanmak gereksiz tekrar yapıyor. “Ağır araç araçlarının tek adresi.” gibi komik bir şey çıkıyor ortaya…

“Ağır vasıtaların tek adresi.” demek daha doğru.

UI ayarlamak beni deli ediyor.

4 Beğeni

Oynudaki tamir servislerinin fiyatları farklı oldu. En son Türkiye ekonomisine bağlayacağım her gün farklı fiyat verecek. :smiley: işçilik+hasar yüzdesindeki birim başına ödüyorsunuz+sigorta da bir kısmını karşılıyor. btw elbette sigorta almadan taşımacılık yapamazsınız. :smiley: orada da bir geçireyim. oyunda her yerde oyuncuya sokma, geçirme anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. sigortasız yola çıkarsan polis kontrolüne sokturup sokturacağım. :stuck_out_tongue: devlet taş mı yesin

SimülasyonPark üyelerine iskonto yok mu?
:joy: :rofl: :rofl:

supporter pack yapıp satmak lazım :smiley:

Evet an itibariyle gene model batağına düştük hayırlısı :joy:

alsam mı ki acaba bizim de bir ekskavatörümüz olur :smiling_face_with_tear:

disss

2 Beğeni

adam diyecek ki bahçem için 6 torba toprak lazım
sen ne yapacaksın alıp götüreceksin

ben kargocuyum
malı alır
taşırım.

6 Beğeni

*Bugün bazı yeni kargo modelleri ekliyorum. İstiflenebilecek çuval, torba tarzında ve ileride farklı isimlerle örnek olarak un torbası nişasta olarak değişebilir. çimento torbası aynı modelde stucco alçı torbası olur vb.
*Lowpoly Avrupa Alman tarzı evler ekleyeceğim manzara ve gece uzakta göründüğünde camlarında ışık yanması için gerekiyor. Ayrı bir mahalle konseptinde de ihtiyaç var. Olabildiğince az materyal ve kaplama ile çalışması lazım.

*İstiflenen palet üzerinde kargolar; kutular, ambalajlanmış kutular, farklı yüksekliklerde olacak. paletler için malum büyük kargo olduğundan ya forklift ile ya da otomatik yerleştirmek zorundasınız haliyle burada otomatik yerleştiren bu kargoların boyutunu hesaplayıp yerleştireceği alanı tarayan bir sistem kuruluyor.
forklift ile yüklemeyi şu an nedense hiç uğraşmak istemiyorum koyacağım ancak önceliğim değil.

*Amerikan tarzı açık outlet veya iş merkezi ile toplu dükkan modelleri ekleyeceğim. Bazı modelleri UE’den aktarmak zorundayım ama interiorları var ileriye dönük işime yarayan büyüklükte modeller. Varyasyonları daha sonra sıfırdan ben yapacağım.

*İnşaat için kullanılan çeşitli borular, demir boru vb. şeyler de ekliyorum. Bunlar lowpoly ve toplu halde sıkıntı yaratmayacak şekilde olacak. Hem el ile yerleştirilecek hem de autoplace mantıkta olunca şu an sahip olduğum assetler sonsuz bir kombinasyon getiriyor.

*Yukarıdaki görsel Fertilizer torbası ama onu ai ile garden soil yaptım daha sonra asıl kaplamada yapacağım. Plastik palet de ekliyorum. Palet işi önemli :slight_smile:

4 Beğeni

:smiley:

3 Beğeni

yakında siteyi böyle yakacağım az kaldı. sadece cds olacak.

2 Beğeni

bizim niye sprinter modelimiz yok

2 Beğeni

rollbarları yeni eklenmiş :slight_smile: amerikanyalılara özel.

3 Beğeni

kedi maması ne olluuuummm

4 Beğeni

O polis aracı oyunda olacak mı ? Olacaksa polislik mesleği gelecek mi yoksa sadece Trafik ihlali yaptığımızda peşimize düşecek polisler mi olacak ? Çok merak ettim cidden.

amerikan tipi polis arabaları zaten var. bunlar farklı liveryleri sadece oyunda polis kontrolü olacak(rastgele).

olumsuz durumda polis takibi mümkün elimde ona uygun bir ai chase sistemi var ama şimdilik buna gerek yok.

Tamamdır abi. Kolay gelsin oyunu merakla bekliyor olacağım.

turkish yogurt olacaktı tabii gemini kendine gel adamı yok ederiz

2 Beğeni

Çay dalı kömürü de ekle çeşitlilik olur. Gören şaşırır.

1 Beğeni