Country Drive Simulator [Ana Konu]

:smiley: jel beton torbası bile eklemek istiyorum. ya beach pebbles torbaları bile alınıyor. şimdilik bu çeşitlilik yeterli ama başka kutularda da varyasyon devam eder.

2 Beğeni

Detaylı görsel istersen çekebilirim :crazy_face: çay gübresi de eklenebilir ileride.

1 Beğeni

çay torbaları vs. kutularda olacağı için öyle bir handcargo tanımlaması yapılır ama işin garibi işte yok amerikalı yok avrupalı derken ortak bir noktada buluşmak istiyorum ama dereyi geçene kadar sonra zerre umrumda değil herkes kendi yaşadığı çevredeki şeyi görmek ister.

2 Beğeni

Doğru haklısın. O zaman İngiliz siyah çaylarından eklesen daha iyi olur. :grin:

1 Beğeni

trailer bekliyoruz :smiley:

panelvanın gerçekçi şekilde deforme olan yeni balataları bu kutuda herhalde :sweat_smile:

6 Beğeni

kral şimdi lowpoly çiz dingillerle uğraşmayalım boşuna

6 Beğeni

Acilen benim kamyonetin modelini çizdirmem lazım :joy:

senin araç tenteli kapalı versiyonu değil miydi? ileride ben tenteli veya kutu versiyonunu çizebilirim belki özgür aga günceller :smiley:

1 Beğeni

youtube oyunu indexlemiş ondan açtım böyle bir şey dursun zamanı gelince yayına gireriz. :slight_smile:

12 Beğeni

:man_facepalming:
kargosunun da şeyinin de bir de bunlar için otomatik tanıyıp yerleştirme sistemi kuruyoruz. :smiley: isterseniz elinizle yerleştirin de girer mi bilememmmm

7 Beğeni

damperliyi de parçalıyorum. construction site vb. yerler için paket halinde eklenecekler.
lowbed dorsemiz yok şu an eklemedim.
tır aydanmıyor ki?
belki aydanıyordur?

bugün customization(araçlar için + bina vb. yerlere de uyarlayabiliriz) tool aldım. ama v3 olarak güncellenecekmiş şimdilik dahil etmeyeceğim. bazı araçlarda iç dış materyal olarak değişebiliyor. abandoned, used, new varyasyonları bu şekilde sağlarız. tampon, tow bar ekle çıkar? dış aksesuarlar zamanla gelir ama gelir.
tabii amacımız roof rack eklemek. sedanlarda özellikle bagaja hiçbir şey sığmıyor.

mekanik deformasyon sistemi de yapılıyormuş. yapımcısı ile görüşüyorum. geçen haftasonunda yapmam gerekenleri şimdi yaptım maalesef kaza mevzusu kaydırdı. haftasonu tekrar kodlara dönüyorum.

3 Beğeni

lowpoly olarak çözülmüş oldu.
yanlış ölçüde aktarmışım ama böyle bırakacağım ai için ayarlarken parent obje ekleriz.

2 Beğeni

zort

4 Beğeni

zort 2

benzer atmosferi yaratmaya çalışıyorum. niyetim gereken tüm assetleri toplamaktı. toplandı ahahahahahahahah

12 Beğeni

off tam Steam skütüphane sayfasının arka planlık.

2 Beğeni

Logo böyle bir şey olsun. Daha şık duruyor.

2 Beğeni

evet tekrar düzenlemek için gerekenleri topluyorum kirli efekti lazım. ama alttaki simulator şekli değişmeli çok şey duruyor.

CDS’den köşeyi dönerse, parkı kapatıp Bulgara giden Simdepo Games CEO’su Hasan Diamond Rage

13 Beğeni

Bi tır filosu da Hasan kurar tam olur xD

1 Beğeni