Country Drive Simulator [Ana Konu]

jeneratör işine girdik.

bazı şeylere logo koyunca harbiden başka hissettiriyor.

4 Beğeni

elektrikler daha bağlanmadı
akşam güneşi

4 Beğeni

oğlum bu park görüntü kalitesinin içinden geçiyor böyle hainlik olamaz site oyunu sabote ediyor resmen

4 Beğeni

hızlı resim’e falan yükle forum bb code’unu kopyalayıp koy linkini buraya öbür türlü parka direkt atınca biraz kötü oluyor resmin kalitesi :smiley:

geçen yükseltmiştim bir şey değişmemiş.

1 Beğeni

ya yine editör görüntüsü ama şimdi zortladığımız nokta gündüz maalesef içerisi çok karanlık :smiley:

4 Beğeni

kutularım şekil
o dik kutuyu sedana sokamazsınız

sonra kalite işini ayarlıcam şimdilik hizliresim kalsın.

5 Beğeni

Yılbaşı sürprizi mi geliyor yoksa?

aydınlatma ve renk güzel görünüyor :pinched_fingers:

3 Beğeni

gece gündüz döngüsü tüm modellerle olan ortamda çok güzel oluyor da bir türlü gösteremedik :confused:

3 Beğeni

kaç basayım?

7 Beğeni

elbet bir gün benim olacaksın

kutu daha fazla kutu
ne olur daha çok kutu olsun
yetmez

3 Beğeni

Ama evet diyoruz.

https://x.com/asayisberkemal0/status/1980344181542514725

cds gameplay sızdırıldı

2 Beğeni

Her yerde sen varsın cds

3 Beğeni

oyunda strafor köpük kutu olmazsa oynamam diyenler favlasın :snowflake:

8 Beğeni

bizim hastalar çok soruyor :smiley:

1 Beğeni

ambalaj fabrikası kuracak kadar dalga oldu oyunda :smiley: ambalaj işi zaten taşımacılık için önemlidir.

ya bunlara dikkat etmeden de yalap şalap oyun oluyor da ben böyle şeyleri dikkate almak ve hatta iş bilgilerinde strafor köpük, plastic container, cardboard box vs. belirtmek bile istiyorum kısmet

6 Beğeni

Bugün yol sisteminin beta güncellemesine geçiyorum. Daha esnek bir bağlantı sistemi geliştirilmiş. Büyük sahnede varken yine zortlatıyor ama bu temelden devam etmek daha doğru olacak. Harita planında yine değişiklik yapmak zorunda kaldım.
Oyunun başlangıç evi küçük bir yol kasabası tarzında inşa edilen ortamdan geçiyor. Bazı ilk küçük işyerlerini bu ortamda hazırlıyorum. Şehir urban kısmı ile arasında 4 km falan oluyor tabii yollarla iş uzar. Aralardaki yerlerde ortam geniş olduğunda bol bol bina konulacak yer var. Bunun bedeli çok ağır zaten o yüzden zorlanıyorum. 64 tane 2kmx2km terrain var bunun %70lik kısmını doldurmam gerekiyor. Unity terrain bir yandan zortlatıyor. 50m2 dükkan oyunu gibi değil.

*Logo tasarımı yakında basit bir şekilde yenilenecek.
*Steam’de epey ziyaretçi var ama üzgünüm ekran görüntüleri ve yeni açıklamalar henüz gelmedi.
*Kodlar bitmedikçe rahatsız oluyorum modellerin hiçbir anlamı kalmıyor.

*Kullanacağım Trafik levhaları USA tabanlı oluyor ancak arada EU yani tanıdık levhalar da olacak. Şimdilik geçici tabelalar ekledim çıkışa doğru modelleri değiştireceğim. Bu durumdan memnun değilim çünkü EU tabela mevzusu bize daha güzel geliyor. Kurgusal olsa da çoğu asset Amerikan tarzında oldu.

6 Beğeni

Bugün toplamda 5 ayrı Amerikan aracı ekledim. Farklı renkleri var. Lowpoly(20ktris) olsa da lodları ile uzak mesafede durumları değişiyor. Bazı istediğim renkleri yok kaplama bazlı yapmış.
AI traffic ve static amaçlı olacak. Etrafta bol bol amerikan pickup veya suv görmek gerek.
player araçlarının ai ve static versiyonları bir tık high poly diye buna mecbur kalıyorum.

*AI trafik sistemini de akşam entegre etmeye başlayacağım. İki seçeneğim vardı ancak mobil oyun olmadığı için şu an daha iyi olanı tercih edip uğraşmak lazım. Daha önce eklememe sebebim hem güncellenmesi hem de bu tür olayların diğer sistemlerle birlikte hazır olmasını beklemekti. Yoksa sıfırdan yazmıyoruz zaten ahahahshf dfgdfg ama hazır kurulu olmayan haritada tekrar tekrar ayarlamak işkence diye ana projeye dahil edemiyorsun. Daha önce gördüğünüz sarı scania gibi bir TIR zaten bu trafik sistemine gelmişti. TIR desteği var. Çünkü normalde her sistemde bu tür destekler sunulmuyor. Zamanı gelince burada nasıl çalıştığını gösteririm.

Yukarıda daha önce paylaştığım otobüs modelini şimdilik eklemiyorum ona da bulaşırsam asıl mevzuda çalışamıyorum. Sonra eklerim.

• Güzel bir modüler yapıda motel alanı ekledim. Hazır ama iyi yapılmış çok tüketmiyor.

+Referans amaçlı Amerika’daki bazı kırsal kasaba veya çok büyük olmayan şehirlerin otoyollarında fotoğraf topluyorum.

5 Beğeni