Country Drive Simulator [Ana Konu]

Simülasyoncu mutfağı. :joy:

:bread:nimettir sdfsdf

4 Beğeni

çıldırıcam çok güzeller

bread routes aldınız aldınız almadınız böyle bön bön bakarsınız konuya söyleyeyim :slight_smile:

8 Beğeni

bulanık olmayan halini en geç 2 haftaya göreceksiniz. :stuck_out_tongue:

pavel’i duraktan almayacağız. :sweat_smile:

4 Beğeni

Otobüse benziyor. Ama hangisi göreceğiz bakalım. Sadece hayranlar görebilir xD

Şehir içi otobüsü olduğu çok belli ama hangisi bakalım. MAN olabilir.

Aşırı geride duran iniş kapısı nedeniyle 12 metreden uzun duran, parçalı ön camıy ve devasa farları(?) ile Avrupa araçlarından ziyade aşağıdaki gibi Amerika bir aracı.

2 Beğeni

Güzel tahmin ama benim tahminim hala MAN. MANın bazı modellerindede sadece ön ve orta kapı var. Arkada yok.

0 302 gönlümüzde ama man’a benzyor, zaten mantıklı man herkese lisans veriyor en dandik oyunda bile lisanslı man var.

çok yeni bir model değil ama çok iyi modellenmiş.

avrupa otobüsü maalesef yapılmıyor. ikonik değil. amerikan otobüsleri her zaman iş görür maalesef zaten amaç otobüs oynatmak değil ama bu araç hem ai hem statik hem de parçalanınca player için kullanılabilecek düzeyde olacak. ben de testlerimi rahatlıkla yapabileceğim.

Evet senin bu yorumundan sonra benim tahminim yattı gibi. Yada ters köşe mi yapılıyor acaba ?

Öfke Ticaret is comeback! 90’lardan geri döndürüyorum.

3 Beğeni

https://x.com/simulasyonturk/status/1978411574294376878 :smiling_face_with_tear: allah rızası için birisi ford d1210 modelini versin. sdfsd

1 Beğeni

araç çıktı. yarın parçala behçet moduna gireriz.

bu akşam birkaç american shop tarzı binaları ekledim ve şehir veya küçük yerler için daha güzel bir gas station modeli ayarlıyorum.

3 Beğeni

SÖH ekibimiz şafak operasyonuyla somuncu ve vidacıların liderine baskın yapmıştır. Ben lod mod kabul etmem deyip rejime karşı gelen bu vatan ha(y)inini yakalayıp piyasadan sildik. Eyyy kenar mahalle çetesi lideri senin neyine 1000 metreden kendini göstermeye çalışmak? Kafana yersin delete tuşunu. :stuck_out_tongue:

4 Beğeni

yeni tatlış bir petrol istasyonu

9 Beğeni

ref toplamaca :saluting_face: pavel’e göstermeyin.

2 Beğeni

Liman alanı için uğraşıyorum. Hem hazır asset hem de kendi bina ve proplarımız ile dolduruluyor. Port crane(sanki normal konteyner gemisine ön kısmı kısa geldi), gantry crane mevcut. High poly lodlu dahil düz karton konteyner modellerimiz mevcut. Çok fazla konteyner çeşidi var. Hangar vb. yerler de var ama mesele daha küçük-orta bir alan yaratmak. Mesele model yerleştirmekse sonuna kadar imkan var ama bu alanda böyle bir oyun için obje koyabilme sınırı lazım zaten fazlasıyla çeşit çeşit model ekleyip dolduruyorsun. Sap gibi temsili hazır sahne düzeni ile yapmak istemiyoruz. :smiley: Bollardından decaline kadar görüntüyü iyileştiren ne varsa security cam dahil koymak lazım. Ama bu kadar şey koyunca buranın normal yoğun alanda uzakta olması gerekiyor ki son lodlarda objelerin tris miktarını az göstersin.

Bu arada asıl olayımız van, pickup, hitch trailer mevzusu için gerçek hayata dair çok fazla gerçek mevzuyu topladım. Şu an oyunun geldiği konsept tamamen gerçeğe dayalı oldu. Oyun 1 yılda kendini buldu.

3 Beğeni

image

O tarih daha yakınlarda listelensin diye bilerek yapılıyor. Yapmıyordum da yapmak zorunda kaldım. Genelde 1-2 ay yakın seçilip Coming Soon kısmında önlerde listelenmek isteniyor. Kasım önemli tabii yine :slight_smile:
Şu an yeni farklı boyutta kargo kutuları ve yeni görünümlü cat jenerator ekliyorum.

1 Beğeni