reflection probe skyboxa göre yansıtıyor.
ancak unity defaul ssgi yine zort. o yüzden mail ekliyorum daha iyi bir eklentili haline geçeceğiz daha düzgün gösterecek. hem açık ortamlar hem de bazı kapalı ortamlarda ışık etkisi ile birlikte performanslı çalışması lazım.
ray tracing versiyonlarını da bunlardan sonra açıcam. bugün tersimden kalktım bir sürü şey yapıyorm.
daha stabil oldu. bir sürü ayarı da var. tabii outdoor sahneler için uygun. iç mekanlarda yine bir fırıldak çevirmemiz gerekiyor. bir de bazı custom shaderlar bu gibi olaylarda zortluyor.
ya bunları paylaşınca şey zannetmeyin amacım elimden geldiğince önemli çözümleri uygulamak, öğrenmek. her şeyi bir anda uygulayamıyorsunuz. angarya çok iş var. daha büyük alanda daha çok model ile çalışınca maalesef böyle oluyor. geçen sene uğraşamamız gerekiyordu 1 sene geciktik.
Tacocu binasını tekrar kapladım kaplamaktan ziyade mevcut kaplamaları ekledim. Çevir çevir koy işte
*Son yaptığım eklemelerle görüntü daha düzgün oldu. Dün gece bir tane kıyafet moda dükkanını da interior ile birlikte ekledim. Işıkları vs. çok güzel oldu. Zaten her yere ışık koya koya pavyona dönüyor.
Şimdi üçüncü aşama 3D Text mevzusuna giriyorum. Yeni kelimeleri aktaracağım. Arada automatic mass ölçen bir sisteme giriştim de bakalım test edilmedi. Objelerin kütle hesabını doğru yapıp eklemeliyiz.
Mouseun çift tıklaması tamamen patladı kablosuza geçeceğim de işte tam stabil olmuyor.
salaklığımdan dolayı evin interior kaplamasını yükseltmemişim bi de metalik açık kalmış evin içi bozuk görünüyordu düzelttim. sdfdsfsd bu objeler 50-100m(objenin boyutuna göre) uzaktan otomatik görülmüyor. ilk aldığımda görülüyordu biz ameleyiz ya biz marabayız ya hepsini düzelttik.
foodtruckçı assetleri 100 object size ayarlamış anasının taaa şeyinden bile görülüyormuş düzelttim show yapacak ya render alacak güzel gösterecek ya aç bakalım vanayı