Cities: Skylines [Ana Konu] 🏗

Cities: Skylines geliştiricisi yeni bir proje üzerinde çalışıyor!

4 Beğeni

Cities in motion 3 salavat zinciri oluşturuyoruz arkadaşlar :pray:

İleride değerlenecek bu araziler gerçi çöl ama olsun tarla yaparız oraları :smile:
Bakalım nasıl bir şehir ortaya çıkacak.

5 Beğeni

Sanki 1. Resim San Francisco’ya, 2. ETS 2’deki Cenova ile Nis arasındaki otoyolda, 5. Colorado’daki otoyollardan birine ve 6. Resim ise Utah’taki tuz gölünün yanından geçen otoyola benzemiş. Elinize sağlık, şimdiden çok güzel olacak gibi duruyor şehriniz :slight_smile: Aylardır girmeyince özendim sizden yakında başlayacağım inşallah tekrar :wink:

2 Beğeni

Aynen burada fotograflari gorunce diyorum ki eve gidince baslayim yeniden ama sonra birseyler oluyor ve kaliyor. ama guzel bir baslangic olmus kolay gelsin. @Seroo_63

derken @Canko mesaji begendi ve ben tekrardan konuyu gordum ve yine o ayni oynama istegi oldu. :slight_smile:

4 Beğeni

Bu oyunun yenisi çıkcakmış doğru mu ?

1 Beğeni

ben öyle bir haber duymadım, nereden duydunuz?

1 Beğeni

Bu oyunu yapan ekip (Colossal Order) bir şeyler üzerinde çalışıyor diye söylentiler vardı. 1 ay önce filan duymuştum.

4 Beğeni

Ben ufaktan bir giriş yaptım grafikleri düşürerek, sıra sizde :upside_down_face:

@Canko vurdu ve gol oldu :slight_smile: niye boyle yapiyon sen simdi :slight_smile:

3 Beğeni

benimde indiresim geldi tekrar ama çok zaman yiyor :frowning:

2 Beğeni

Şu pc’im tamirden gelsin Cities Skylines’a askeri üs yapacağım böyle bol savaş uçaklı siz o zaman görün beni :slight_smile:

Sahi neden Cities Skylines için bir kullandığınız modlar konusu yok ?

2 Beğeni

gerçekten çok yararlı olur bence de :slight_smile:

1 Beğeni

Acaba öyle bir konu açsam mı diye düşünmüyor değilim valla :smile:

2 Beğeni

Bence müsait olduğunuz zamanda açmanız gayet iyi olacaktır. Zaten bir sorun yada yanlış olduğunda yönetim de düzeltiyor. Yararlı bir konu olacaktır smodsta aramak zor oluyor biraz :smiley:

1 Beğeni

Cities Skylines için Steam dışından mod indirebileceğim bir kaynak var mıdır? Oyun steam’den değil ama her mod sitesi bir şekilde oraya yönlendiriyor. :frowning:

Daha sadece 81 Tiles’ı indirebildim.

1 Beğeni

smods.ru çok yararlıdır öneririm. :slight_smile:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim harika site. :slight_smile:

2 Beğeni

rica ederim her zaman. ben sadece bu siteden mod bakıyorum valla :smiley: çok yararlı ve kategorileri baya detaylı bir site rahat rahat gezinebiliyorum. zaten yüz binlerce de mod var içeride.

2 Beğeni

Cities Skylines’ta setup wizard hata veriyor sebebi nedir? Tekrar yükledim sorun çözülmedi

Paradox Launcher V2 ended prematurely

image

Sorunun çözülmesi için neler yapabilirim?