Cities: Skylines [Ana Konu] 🏗

Bu hata kimsede olmadı mı?

Oyunu korsan mı aldınız

Bende olmadı, epic games üzerinden direkt açıyorum oyunu.

Sizce hocam ?

1 Beğeni

Yeni Cities: Skylines oyunu beklenirken mevcut olan için havalimanlarının bulunduğu yeni bir genişleme paketi duyuruldu.

:point_right: https://www.simulasyonturk.com/cities-skylines-icin-airports-dlcsi-duyuruldu/

4 Beğeni

Bütün profillerimde hammadde sorunu var arkadaşlar bir türlü çözemedim yardımcı olurmusunuz

Cities: Skylines – Airports DLC’si yayınlandı. Daha ayrıntılı havalimanı inşa etmek isteyenler için birçok özellik eklenmiş.

https://www.simulasyonturk.com/havalimani-insa-etmek-isteyenler-icin-cities-skylines-airports-dlc-yayinlandi/

2 Beğeni

İnceleme videosu gelecek mi? :slight_smile:

yok artık daha neler :smiley: bu karmaşanın ortasında cities skylines hiç olmaz ben gördüklerimle yetiniyorum
yeni oyun duyurusu gelene kadar gözlerim kapalı

3 Beğeni

aslinda ben bu sene yeni oyun bekliyordum ama DLC geldi, neyse beklerken sovyet cumhuriyetine devam edecegiz.

3 Beğeni

Oyun 17 Mart 2022’ye kadar epic games üzerinden ücretsiz dağıtılıyor, almak isteyen kaçırmasın.

Yeni dlc çıkmış

5 Beğeni

Dlc yükledim fakat oyun çalışmıyor

Bugün 20:00’da Paradox’un sunumu var. 3 yeni oyun ve 4 yeni ek paket duyurulacak.

İzlemek için:

1 Beğeni
1 Beğeni

Cities Skylines 2 yerine Cities in Motion 3’ün çıkmasını daha çok istiyorum. İkinci oyun büyük fiyaskoydu, birinci oyunsa artık mağara devrinden kalma gibi görünüyor. İkinci oyundan ders alınırsa, hem singleplayer modu olan hem de multiplayer modunda birbirimizin şirketleriyle rakip olacağımız (veya coop) üçüncü bir oyun bence süper olur.

1 Beğeni

İlk oyundaki yapay zeka çok iyiydi aktarma istasyonlarını çok iyi kullanıyorlardı.

Şehrimdeki 2 ayrı noktadan 1 günlük mobese :smiley: görüntüleri:
Real time modu kullanıyorum saat mantığı işliyor, insanların kalkma yatma saatleri, mesai saatleri, gece vardiyasına gidenler filan hep düşünülmüş.

4 Beğeni

Şu trafik bende olsaydı iki güne şehir batardı :smiley:

2 Beğeni

Belli dakikalarda trafik oluyor ama tramvay, otobüs vs. ile şehrin mobilitesi artırılmış. Kaldırımlar, üst geçitler ile yaya hareketliliği artırılıp araç kullanımı azaltılmış.

2 Beğeni