Buglanmış kalmış 350 bin nufus ( en az 800 bin kapasitesi var halbuki ) %80 Flow ( TM:PE ile birlikte bi kaç düzenleme sonrası %87 oluyor ) Ne akarı var ne kokarı var şehrin tam bir ütopya ancak genede buglandı modlar yüzünden şuanda 0 modla oynuyorum ( Oynanacak bişeyi kalmadı sadece girip 2 foto çekip çıkıyorum ) Toplu taşımadada tren hatları buga girdi komple iptal ettim bi tıkta onun etkisi var trafiğe
başta unlimited money olayını açmadığımdan çok çarpık kentleşme var bende sonradan açsam da bu duruma gelmez. en azından getirmek için uğraşamam artık
Ben sonradan açtım bu hale getirmek için 1 sene kadar uğraştım son bi kaç ay demand modu ve sınırsız para sınırsız kum vs gibi şeyler kullandım çünkü aslında şehrin ana hatları bitmiş ve tıkanmıştı sağa sola bulduğum her boşluğu doldurdum maximum hale gelsin diye
İndirimlerde Industries, Mass Transit, After Dark ve Relaxation Station DLC’lerini aldım önceden de Parklife ve Match Day vardı. Default olarak 150.000 nüfusa kadar çıkabilmiştim. Bu sefer toplu ulaşıma yoğunlaşarak trafiği düzene sokabilirsem daha yüksek nüfus hedefliyorum Tabii önce bilgisayara oturup oyun oynayabilmem için havanın serinlemesi lazım.
Ben bişey sorcağım youtube da oynayan arkadaşlarda bu alt kısımda termostat göstergesi var bende yok dün aldım oyunu yok bende neden dlc ile mi gelen birşey.
Oyun bende yok ama bildiğim kadarıyla Snowfall dlc’si ile geliyor olması lazım.
Kardeş ne güzel tam artı ya geçiyorum ulan bi anda eksiye düşüyorum para yetmiyor deli oluyorum
Şehrimi kurdum ancak oyun bazı bölgeleri açmama izin vermiyor.O bölgeleri de açabilmeme yarayan bir mod var mı acaba ?
Teşekkür ederim.Yükledim gireceğim birazdan.
adamlardan kazanacağın tüm parayı yola vermişsin zaten ama güzel tasarım
Bu kavşağın amacını çözemedim aşağıdaki göbeğin orası şehir mi olacak niye bu kadar teferruat yaptın
Ben de sınırsız parayla oynanan oyunda neden gişe yapma gereği duyduğunu anlamadım
@Makarnaci Bu şekilde hem gerçekteki gibi oluyor çıkışlar hem de gişelerde olur da trafik birikirse o trafik ana yollar üzerinde değil bağlantı yollarında biriksin diye.
@Sashigrey İlk başta limitsiz parayla iki adet kilit noktası otoyol kuruyorum öbür türlü çok kilitleniyor trafik.
Onasıl kavşak anasınnı satayım
başkan bana bi kavşak yap be sadece tek giriş tek cıkışlı otoban
Selamlar, CS ye yeni başladım bayağı hoşuma gitti fakat bir sorum olacak…
Şehrin bazı kesimlerinde dükkanlara yeteri kadar mal gönderilemiyor diye baloncuk çıkıyor ürün tedarik olayını nasıl çözebilirim ?
2.Si aynı şekilde sığınaklarda 3 temel ihtiyaçtan sadece gıda eksik görünüyor …
Selam, yetersiz mal sorunu genelde trafikten kaynaklanıyor. Fakat sanayi de yetersiz olabilir. Ben bu durumu en aza indirmek için sanayi girişini ayrı yerleşim girişini ayrı yapıyorum. Dükkanları da sanayi ve yerleşim yerlerinin arasına yapıp iki taraftan da ayrı bir yol yapıyorum. Böylece kargo arabaları yerleşim yerlerine girmeden dükkanlara gidiyor. Bir de ev, dükkan ve sanayi ihtiyaç çubukları fullendikçe yeni yerler yapıyorum böylece dengeli şekilde ilerliyorum. İkinci sorun ile ilgili ise fikrim yok.
Ağır vasıta yasağı yaparsan kamyonlar gereken malları dükkanlara götürmüyor.Sığınak için ise bende tedariği yavaş yavaş kendisi yapıyor alla allah.