Cities: Skylines 2 [Ana Konu]

O köprü nerden geliyorki?

1 Beğeni

ultimate alırsanız san francisco set diye bir paketle geliyor

1 Beğeni

Acaba Ultimate paket alanlar ile beraber gelen San Francisco paketinden mi geldi?

1 Beğeni

Bende xbox game pass var standart olan onda oynuyom

Ben bu oyunu alacaktım ama maalesef iyi ki almamışım diyorum… cities skylines 1 bile alsam mı almasam mı diye kararsızım …

bende 2 si de var ama cs 1 ultimate (sorun çıkarıp çalışmıyor), cs 2 normal var (ultimate almadım hem pişmanım hem değilim.)

1 Beğeni

Bende cs 1 epicte var. Cities: Skylines - Deluxe Edition Upgrade Pack alıp Cities: Skylines - Deluxe Edition yapmış oluyorsunuz. Epic oyunu ücrestiz vermişti. O yüzden dlcleride oradan aldım.

Bir sıkıntı yaşamadım.

Bu arada cs 1 steam modlarını epicte kullanmak için atölyeden modu indirip oynun epic games klasöründeki mod klasörüne atıyorsunuz.

Atölyeden mod indirmek için siteler var ama en güvenlisi oyunu indirim zamanı alıp steam atölyeden direk indirmek. (Oyuna sahip olmadan istemci atölye indirme işlemini yapmaz.)

Gta 3 Teki Karakter Modelleri Bile Bu Oyununkinden Daha İyidir. Birde Utanmadan 50K Tris mi Kullanmışlar

#Patch Notes for 1.0.12f1 hotfix

Hi everyone. We have another hotfix for you today with improvements and bug fixes, see the list below for details. The patch is going on out Steam today, and we’re working on bringing it to the Microsoft Store as soon as possible.

Please note!

With existing save games, most simulation fixes require the simulation to run for a while to take effect.

• Increased leisure probability to balance the “No customers” situation with commercial companies

• Improved balance of companies’ profit

• Tuned down companies ordering input resources when their storage don’t have enough space

• Fixed trade resource bug preventing some resources from being consumed

• Fixed miscalculation in college/university eligible count

• Improved conditions for companies to move away when bankrupt

• Fixed a dependency error with land value causing potential instability

• Fixed an issue where loading a new map would cause water state to get out of sync with the save data

• Slightly increased Windows emission intensity

• Optimizations for area lights

• Prefer rendering small objects after large ones when possible to improve GPU performances in some cases

• Improved shadow LOD calculations to cull irrelevant shadow casters earlier

• Reduced situations where trees and alpha clipped objects would lead to virtual texturing space running out

• Fixed citizens hanging around at park areas on regular building lots never getting inside the building

• Decreased resolution of unnecessary large character textures

• Removed Spasm radio ad (due to offensive content)

• Added missing localization ID for Paradox account linking

6 Beğeni

Şehre devam nüfusu 70k yaptık, yollar kalabalıklaştı iyice :slight_smile:

Edit: acilen map editor lazım oyundaki default mapler bence baya yetersiz, özellikle kıyılar çok rahatsız edici sahilyoluyla deniz arasında 20 metre uçurum oluyor

7 Beğeni

bura hangi map

Twin mountain

Üst tarafı İstanbul’a benzetmişsin.

Alttaki resimde bildiğin bizim Avcılar olmuş, parseller diye de isim koy tamamdır şu binaların bitişik nizamı bile sırıtmıyor. Allah korusun deprem olsa çekiçleme etkisinden iyi kayıp olur sahi CS 2’de doğal afetler var mı hala daha indirmedim.

1 Beğeni

buda benden şehir yavaş yavaş gelisiyor

4 Beğeni

1 deki save devam edıyorum ama 2 ye basladık artık yine aynı dlcleri satacak vicdansızlar sonucta gece gunduz dongusunu bıle dlc ıle satmıs arkadas bunlar :smiley:
neyse 25000 kısılık nufusa olan bm city den 1 2 tane kare

6 Beğeni

Sonunda bugün deneme fırsatım oldu, başta biraz afallasam da sonrasında toparladım, yollar güzel oldu ama trafik içler acısı, 29bini geçtik.

8 Beğeni

trafiğe bende bi care bulamıyom

1 Beğeni

Kafanızdan bazı yolları seviyeniz, puanınız vs yettiğinde alın , 1 şerit daha ekleyin hatta ben şöyle yapıyorum ileride daha büyük bölge yapacaksam onun için gerekli altyapıları da hesaba katarak gerekli boşlukları bırakıyorum (cities skylines 1 deki taktiğim daha doğrusu bir youtube kanalında keşfetmiştim kaç yıl önce) ve hiçbir şekilde trafik sorunum olmadı. Şehirleşme yapılırken masterplanınız ve yerleşim düzeniniz çok önemli elinizdeki bir kil hamuru gibi düşünün. :rofl:

Hocam trafik ışığı eklemiyorsanız ekleyin, 2. Oyunda ışık eklemek 1. Oyunun aksine trafiği rahatlatıyor. Ek olarak kavşakta hızlandırıyor trafiği. Sizi sinir eden yerlere yada trafiği kitleyen yerlere dönmelerini istemiyorsanız yasakta koyabilirsiniz

1 Beğeni

şehir böyle

1 Beğeni