Cities: Skylines 2 [Ana Konu]

trafk durumuda böyle

2 Beğeni

bu düşük yoğunluklu konut talebi çok oluyor bunu inşa etmek zorunda mıyız. sürekli talep var ona yapmasak olur mu onun yerine büyük binalar 4 5 katlı binalar yapsak ne olur ki

1 Beğeni

Kötü bir şey olmaz, sadece nüfusun daha yavaş artar çünkü binalar sadece talep olduğunda yapılıyor. Toprağın metrekare fiyatını arttırmak (tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum; parklar, ses, yer ve hava kirliliğinden uzak olması falan filan gibi bir sürü etken etkiliyor) veya şehirdeki ortalama eğitim seviyesini arttırmak medium ve high residential talebini arttırıyor

2 Beğeni

Adanın kuzeyinde başlayıp batıya, güneye ve sonra güneybatıya genişledim ancak ilk alanlar trafik sorununu en çok yaşayan oldu.

Ayrıca bu kadar tavuğu bu şehir ne yapıyor, tüm adaları doldursam yine de yetmeyecek gibi :smiley:

o zaman onlar için uzak yere bir köy gibi yerleşim istiyo anladıgım kadarı

saatte 15 bin para kaybediyom :smiley:

arkadaşlar benim kafama takıldıda google maps üzerinden harita yolları çizimi kopyalayıp oyuna direkt hazır yollar yapılamaz mı birebir gerçek haritadan ss alıp oyuna aktarmak falan oluyor mu böyle bişey?

Cs 1 mod vardı google maps haritasini oyuna entegre edip yani yer yuzunu google maps olarak ayarliyordu ustune yollari cizip sonra kapatip normal oyuna devam ediyordun ama mod neydi adini unuttum youtube da falan google maps for cities skylines yazarsan cikar

1 Beğeni

3 Beğeni

Güvenli bir türkçe yama çıkmadı herhalde

Hocam senin şehrine Kuzey Işıkları mı geldi :rofl:

1 Beğeni

4 Beğeni

ve sonunda 100bin nüfusu gördük.

8 Beğeni

küçük evler köprünün arka tarafındalar mı

Ana karaya yeni geçtim, orada biraz küçük ev var, resimde onlar yok. Oyun küçük ev ve tüccarlara doymuyor, bütün hepsini doldursam yine yetmez. küçük evlerin çoğunluğu büyük adada, küçük adada orta ve büyük yoğunlukta binalar eklemeye çalıştım.

1 Beğeni

Geçen gün gelen güncelleme ile çöp sorunu büyük oranda düzeltildiği söyleniyor. Çöp toplama birimlerinin kapasiteleri arttırılmış, eğer binaların üzerindeki uyarılar geçmiyorsa bina yeniden inşa edilirse düzelir deniyor. Her şey yolunda giderse bundan sonra bu turuncu uyarılar ekranı ele geçirmeyecek :smiley:

4 Beğeni

Fps durumu ne halde indirmeyi düşünüyorumda?

10 ile 40 fps arasında dolaşıyor yoğunluğa göre, fazlasını görmedim

1 Beğeni

Csgo 2de c:s 2de baya kötü çıktı bu yıl.:smiley:İkinci olunca sapıttılar niyeyse.
İsminde iki olupta zamanında düzgün çıkan bir oyun ise biliyorum.:upside_down_face:

3 Beğeni

Red Dead Redemption 2
Need For Speed Underground 2
Assassin’s Creed 2
Call of Duty 2
Bunlar da 2. oyunlar ama sorunsuzdu bence.

4 Beğeni