Oyle bir hevesle ilk gun indirdim fpsi geciyorum zaten arkadas oyunda icerik yok bari 1 deki bazi dlcleri ekleseydiler,1 deki endustri paketi hayvanat bahceleri falan cok guzeldi bolgeleri falan o sekilde ayarliyorduk,tatil yerlerini fabrika depo alanlarini falan anlasilan ayni seyleri dlc olarak yine satacaklar en azindan endustrinin olmasini isterdim… Bu gidisle 1 e tekrar devam ederim heralde yazik olmus
Dediğiniz gibi zerre keyif ve ruh yok bence oyunda, bende 5 dk durup çıktım oyundan hiç iç açıcı gelmedi, yarım oyun çıkarmışlar sanki, güncellemeler gelip düzeldikçe belki bakarım ama bende 1’den devam edeceğim gibi şu anlık
Adamların Gözünü İyice Para Bürüdü Eski Oyundaki DLC leri 2.Oyuna Ekleseler Ölürlerdi Sanki
Türkçe yama çıktı, ben denedim sorunsuz çalışıyor.
(Cities: Skylines 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) | Technopat Sosyal)
Oyunu sırf türkçe dil desteği olmadığı için almamıştım ama bu yama da güvenli gelmedi… dolara dönmeden önce alsam mı diye kararsız kaldım…
yapan kişinin çevirilerini çokça kullandım şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım, önceki yamalarinda da birileri taratıp temiz olduğunu gösteriyordu. Yani sıkıntı olacağını sanmıyorum tabi yine siz bilirsiniz
8 farklı bölgeyi kapsayan 2500’den fazla 3D asset modelin yer aldığı Region Pack ücretsiz çıkacak.
Türkçe yamasını henüz kurmadım. Önümüzdeki hafta bir update daha atma şansları vardır herhalde ancak oyun maalesef son zamanlarda yine CS1 oynayanlar için ve özellikle çok oynayanlar için yeni bir grafik altyapısı ve diğer yenilikler dışında bir şey veremiyor. Veremez de o yüzden aynı türde farklı oyunlara yönelmek gerek. Ben bayadır oynamıyordum oynayınca tekrar hatırladım. Anno 1800 hala alıp oynamadım bir türlü CS2’ye doyduktan sonra aslında farklı gelecek yapımlardan birisidir.
Asıl mesele zaten oyun belli ancak adamlar insanların dişlerine kadar modelleyip onu koyup lod eklemeyip performans saçma sapan şeylerden dolayı düşürmeyi sağladı. Anormal saçmalıklar var.
Vaktim o kadar az ki yoksa bende anno ya basliyacagim 1404 ve 2205 var daha hic indirmedim duruyor o sekilde…
2 cikti diye Cs 1i komple kaldirmistim simdi tekrar guncel modlarla kurdum en azindan arada girip keyif yaparim diye…
Allah Razı Olsun Hiç Değilse Bunu Ücretsiz Verecekler
xbox gamepass de çalışır mı
Çalışıyor sıkıntı yok
Çalışıyor.
Ücretsiz dlc xbox game pass olanada gelirmiki?
evet gelir
abicim bunun hiçbir açıklaması yok. vallah billah yok. lan yok gerçekten yok. kimse sallamamış oyunu herkes kafasına göre geliştirmiş. bir oyun daha büyük bir firmanın içinde harcanmış. bu dönemin olayı bu zaten ne olursa olsun harcanıyor.
sorumluluk büyük dedik. ikinci oyunda aynı başarıyı yakalamak zor dedik ama nasılsa satılıyor işte bu güç zehirlenmesi maalesef.
şöyle modellere 50k tris koyup lodsuz bırakmak hainliktir. kendi firmam olsa camdan atarım.
ben hiç güvenmiyorum bu paradoxa, ilk oyunda oyunun optimiazsyonu olsun motoru olsun bunları geliştirmek yerine köpek gibi dlc yaptılar sadece, bu oyundada aynısını yaparlarsa ( ki bence yapacaklar ) ağır tepki alacaklar. Şu an oyunun çok satılmasının sebebi ön siparişler yüzünden bence. Bunlar akıllanmadıkça satışlarda bir düşme olmadıkça bildiklerini okuyup dlc’lerden yürümeye devam ederler bizde aldığımızla kalırız. Zaten bu sene moda oldu bütün oyunlarda optimizasyon özürlüsü çıkarıp bilgisiyarınızı güncelleyin krdşm next gen artık demek
Forumda singleplayer’e ek olarak co-op veya bölünmüş şehir yönettiğimiz (örn. doğu-batı berlin) multiplayer modu istediğimizde “kaynakların daha verimli yerlere harcanması gerektiği için” topa tutulmuştum. Çok güzel yerlere harcamışlar kaynakları şehir kurma oyununda yayaların dişlerini modellemişler