Cities: Skylines 2 [Ana Konu]

Oyunu alanların yaptıkları şehirlerin screenshot’larını bekliyoruz. :rofl:

2 Beğeni

Evde değilim bugün, internette dolananlara göre de oyun çok sıkıntılı bir aşamada çıkmış, bunları duydukça iyice hevesim söndü. oyuna girip dener miyim onu bile bilmiyorum :smiley: aldık indirdik durucak herhalde öyle :yawning_face:

2 Beğeni

Bende de durum aynen öyle. En iyi çözümü yapıyorum yani akışına bırakıyorum. 56.31 GB nedir ya millette 51 GB.

İlk şehir screenshotu benden gelsin, bu optimizasyonla yapılabilecek max şehir :smiley:

Edit: 2k nüfusa kadar oynadım, özellikle yol olayları filan çok güzel olmuş ama grafikler ennnn düşükte oynadığım için göz numaram büyüdü, sırf foto çekmek için ayarları fulledim bilgisayarım yanıcaktı. Optimizasyon çözülürse yolu var gibi

2 Beğeni

FPS aksa çok rahat devam ederiz ama gerçekten kötü bir durum. Artık zam tehlikesi de yok. Almayan almasın. Çok oynamayacak adam iade edebilir. Zorlanıyorum baya şu an oyundayım ama bezdirdi zaten keşfetmek için her şeyi yanlış kurduk. Sıfırdan başlamalıyız. İlk güncellemede ne düzelir, ne iyileşir ona göre durum anlaşılır.

1 Beğeni

Ben 1440p’de i7-13700 ve 7900 XTX ile boş haritada en yüksek ayarlarda 60-70 FPS, 100K nüfuslu şehirde ise Medium ayarlarda 40 FPS aldım (High’da 30 FPS alıyor ama çok takılıyor oynanması imkansız), optimizasyon cidden çok kötü ama yüksek seviye sisteminiz varsa en azından oynayabiliyorsunuz. Tabii bir "City Builder"ın AAA oyunlardan daha iyi sistem gerektirmesini artık siz yorumlayın…

3 Beğeni

https://forum.paradoxplaza.com/forum/threads/performance-post-release-plans-goals.1603449/

yeni açıklama geldi

https://twitter.com/simulasyonturk/status/1717092809407074733
burada bir şeyler yazdım.

2 Beğeni

13900KS OC 7900 XTX 12 FPS :clown_face::cowboy_hat_face: ( 4K 42k şehir)

Yalan söylemek bana bir şey kazandırmaz ki:

4k olduğunu yazdım zaten dostum. 2k’da aldığın değere yalan söylüyorsun demedik. :slight_smile:

1-2 işim var belli olsun ona göre gelince 5e doğru gitmezsem gümrüğe falan yayın açıcam sıfırdan şehre başlamak istiyorum. biraz diğer şeylere bakındım daha iyi anladım. düz arazide deneyelim. performans tavsiyelerinin hiçbir anlamı olmuıyor. yayını belki 1080p oynarım idare ediliyor.

1 Beğeni

bu harita ilk etap için güzel gibi yalnız her şeyi açık başlatıp san franciscoda denedim. eğimli arazilerde zorluyor. twin mountain de aslında daha iyi manzara için :smiley:

istanbul boğazını andırıyor, üst taraf karadeniz :nerd_face:

bir şeyler denedim senaryoya da uygun oldu. yayın açmak istiyorum ama dışarı çıkmam gerekecek ansızın kapanacak. :confused:

Oyun açık ara farkla daha optimize gelmiş, eskiden boş haritada 60 FPS alırken şimdi FPS 80 üstüne çıkıyor. Tabii dolu haritada ne kadar değişti onu bilmiyorum

https://forum.paradoxplaza.com/forum/threads/patch-notes-for-1-0-11f1-hotfix.1604140/

ben 513kblik indirmiştim bu muydu? sonra girdim baktım biraz boş alanda daha rahat takıldım.

• Changed LOD to be independent of rendering resolution to get more consistent performance with high resolutions
  • Minor optimization with fog
  • Depth of field optimizations and tweaks
  • Global illumination tweaks
  • Optimized stutters when buildings spawn/level up
  • Optimized various stutters across all systems
  • Fixed crash after upgrading wind turbine
  • Fixed crash when car crashes into still hidden car with trailer
  • Fixed crash with mesh loading (that happens with low settings mostly)

bu düzeltmeler zaten iyileştirebilecek güçte şimd iyayın açsam diyorum?

yeni şehre başlatıyorum

2 Beğeni

Cities Skylines II Ultimate Edition PC Xbox’ta 800 TL haberiniz olsun.

Cities: Skylines 2 Screenshots

1 Beğeni

Yayın nasıl geçti anlamadım. Performans azcık düzeldiği için aktı gitti. İstediğim gibi bir şehir kurabildim. Ancak bazı planlar ticari yerlere uymadı. Bazı adımları da diğerleriyle uğraşırken çok geç attık. Yine de şu an üzerine oynamaya devam edeceğim ve sınırsız para kullanılmayan güzel bir profil oluştu. Havalimanı olaylarına kadar giderim.

4 Beğeni