Cities: Skylines 2 [Ana Konu]

Sizce 425 lik paket mi yoksa 765 tl olan mı hangisi daha iyi bilen var mı?

1 Beğeni

765 liralık olan pakette ek olarak bunlar var ve onların da çıkış tarihi aşağıdaki resimdeki gibi.
Ultimate alırsan ilk çıktığında oyun sadece San Francisco paketi gelmiş olacak. Yıl sonunda da Beach Properties ve 1 tane radyo istasyonu. Diğer kalanlarda 2024’de, yani bence Ultimate paket hiç mantıklı değil gibi. Atölye modları zaten bir yığın olacaktır yine eskisi gibi. Ama karar sizin tabi. :slight_smile:

2 Beğeni

baya baya detaylı ve gerçekçiliğe kasmışlar, eskisi gibi koydum bitti olayı yok artık :smiley: geçen haftada açıklama yaptılar optimizasyon sorunu olucakmış çıkışta

6 Beğeni

Harika olmuş altyapı konusunda ve dağa yerleşme ve daha detaylı çalışma düzenleme yapabilme konusunda oyunda ciddi radikal değişiklikler yapmışlar sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım ileride Türkçe arayüz gelir gelmese de umarım yama vs. yaparlar. Kısacası beklentileri karşılayacak gibi geliyor. Steam modlarına pek gerek kalmayacak gibi (altyapı konusunda). :rofl:

kendi mod atölyeleri olacakmış sanırım, dlc’ye benim için gerek yok diyenler gamepassten modlara erişebilecek yani, ben yinede dlc muhabbetinden dolayı steamden alacağım

1 Beğeni

Evet dediğiniz gibi bu linkte dediğiniz platform hakkında soru - cevap halinde bahsediliyor.

2 Beğeni

indirmeye başladım. game pass ile başlarım. steam’de zam gelmesine rağmen almayacağım gibi bir inat içerisine girdim. dsfsdfdsfsdf

2 Beğeni

bende çok arada kaldım ama aldım geçtim bugün, ömürlük oyun sonuçta, gamepasste kalacağı da kesin değil dlc olayı da var :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Selamlar gamepass de bölgeyi yeni zelanda erken oynayabiliyorduk bu oyunda oluyor mu ?
:slight_smile:

https://twitter.com/simulasyonturk/status/1716506930821149092

yarın akşam edirne için yeni bir güneş doğacak xd
belki de rant tatlı gelir doğmaz bilemem sdfsdf biraz kaymağını biz yiyek

2 Beğeni

Dayanamayıp aldın heralde :smiley:

alacaktım da indirmek zor geldi oradan sadece satın alma kafasına girmek için uğraşıyordum :d manipüle ettim.

51 gb neymiş yaw
İlk oyun ne kadardı

Bende 15 GB’dan biraz daha fazla ama başkasında farklı olabilir

@Meciran_ECG Dostum sen 1. oyunu indirmişsin.

Yok 1. oyunun boyutu için yaptım o yorumu :sweat_smile:

image
anında zam yedi

5 Beğeni

Keşke alsaydim :pensive:

1 Beğeni

SLI 2x 4090’ınız yoksa hiç üzülmeyin :smiley:
Optimizasyon yerlerde oyunun 7900 xtx 9-12 fps arası alıyor, 4090 ise 30 fps alıyor :smiley: 42k’lık test şehrinde. Sağlam bir güncelleme lazım oyuna yoksa oynanacak gibi değil belki başta problem hissetmeyenler olsa bile şehir büyüyünce oynanmaz hale geliyor oyun.

3 Beğeni