Cities: Skylines 2 [Ana Konu]

2 Beğeni

Waypoint olayı çok güzel olmuş, önceki oyunda güzergah üstünde birkaç durak koymadığımız zaman çevreyolundan dolanan (örn. 500T gibi) hat yapamıyorduk, en çok gereken özelliklerden biriydi cities in motion 2’de vardı skylines’ta niye kaldırdılar akıl erdirememiştim.

4 Beğeni

hala izleyemedim son üçünü :smiley:

2 Beğeni
5 Beğeni

oynayacak olanlara şimdiden geçmiş olsun kafayı yedirtir

2 Beğeni

Türkçe dil desteği ile alakalı gelişme var mı ?

Oyun iyice değişik bi hal almaya başladı :smiley: artık her sektörü ayrı ayrı vergilendirebileceğiz, az vergi aldıklarımız (teşvik gibi düşünebiliriz) kolayca seviye atlarken çok aldıklarımızın büyümesi daha uzun zaman alacak. CS1 Industriesle gelen üretim zincirinin gelişmiş versiyonu gibi bişey de gelecekmiş, asgari seviyede micro yaparak kotarılabilecekmiş ama isteyen mekaniklerin içinde de kaybolabilecek.

Beni şu ana kadar oyuna karşı en çok yükselten şeylerden biri tarlalar, artık 4x4 kare zone’lara yan yana bir sürü koymak yerine bir tane ana bina yerleştirip sürülecek araziyi pinler koyup belirliyoruz. Şekli de kare olmak zorunda değil değişik şekillerde araziler oluşturabiliyoruz.

7 Beğeni

23 Ağustos Çarşamba günü saat 19:00’da içerik üreticileri Gamescom’dan canlı yayınlar yapılacakmış.

ön sipariş verdim, umarım pişman olmam

türkçe dil seçeneği olsaydı alacaktım ama böyle de pahalı geldi … ama alacağım :grin:

Bu akşam 7’de gameplay yayını olacakmış, kaçırmayın derim.

https://www.youtube.com/live/ez__wEYumqQ?feature=share

O kadar oyunla ilgili alakalı insanları çağırmışlar ki

1 Beğeni

Valla ne kadar fasa fiso adam varsa çağırmışlar. Twitchtekilere bakmadım. :confused:

3 Beğeni
2 Beğeni

Skylines 2’yi beklerken en çok takip ettiğim youtuber da gameplay vidyosu çekmiş sonunda. Developer diary’lerin üzerine yaptığı 1’er saatlik derin analiz vidyoları da gayet başarılı

3 Beğeni
5 Beğeni

şu yollar için artık inşallah modlara ihtiyaç duymayız orjinalde de ayarlaması kolay olur umarım, önceki oyunla farklarının videosu yada listesi varmı acaba yeni eklenen vs?

2 Beğeni

Fiyati da guzel olmus 765 nedir :unamused:
videolari görünce dayanamadim su sehir kurma isine bayılıyorum da 24 ekim miş indirme o kotu olmus… ama bir cok modu entegre etmisler guzel olmus yol isi icin ozellikle…

1 Beğeni

Oyun çıktıktan sonra forumda %60 zam geleceği söyleniyormuş. Buda şu an ;

Standart sürüm: 425 TL >> 680 TL
Ultimate sürüm: 765 TL >> 1224 TL

Oyunun gamepass’e gelip mod desteğini nexusla halledileceğini de unutmayalım, tek merak ettiğim dlc konusu