Cattle and Crops - Ana Konu

güncelleme çıkınca yayın aççakmısın hasan abi ? :slight_smile:

ats yayını var video çekilecek yayında yapılacak bir şey yok yine de duruma göre çıktıktan sonra açılır

1 Beğeni

Güncelleme hala çıkmadı. Hep birkaç saat zaman kazanmaya çalışıyorlar. :frowning: Oyunu çıkardıkları tarihte rekabet edecek bir sürü oyun var millet bütçe ayıramayacak yerli yabancı fark etmez. Real Farm, Pure Farming havasında olmuş… öyle ya da böyle iyi duruyor. Güncellemeleri de göz önüne alırsak adını sık duyacağız.

aynen gelmiş dört gözle hasan abinin videosnun bekliyorum :slight_smile:

olay güzel de :smiley: çok eksik var :frowning:

özellikle o doldurma sistemini hiç beğenmedim berbat küreği yere koymadan havada doluyor :smiley: gerçe düzeltirler

yalnız hayvan pazarına hayvanları aldığımız yere çizgi ile load yazacaklarına kafes yapsalar daha iyi olurmuş :slight_smile:

sanırım daha hayvanların yem yeme animasyonu da yok yada ben görmedim

Hayvancılık güncellemesinin notları burada;

Birazdan videoya başlayacağım.

Cattle and Crops’ın hayvancılık güncellemesi çıktı! Öküzleri satın alıp besliyoruz. İsimleri Adem, Veli, Erdoğan, Cemal, Ahmet olan öküzler bizi çok uğraştırıyorlar…

Oooo… isimde vermişsin :smile:

yalnız hayvanlara yaklaşınca üstünde isimleri yazsa iyi olurmuş biz bu hayvanı satarken ahmet mi ali mi olduğunu nasıl anlıycaz hani römorka bindiriyoruz ya? :slight_smile:

An itibariyle
0.3.0 - Grassland Update - ?
0.2.0 - Combine Update ?
Nov? - 0.1.0 - Early Access Release
Oct-? - 0.0.9.6 - Bugfix & new Functions

Zaten oynadık gördük merak da yok. Amaç FS17’den önce bir oyun oynamaktı. Ama düzeldiğini görmek de güzel. 14 Kasım’dan birkaç gün önce zaten FS17 Platinum oynamaya başlayacağım sonra da çıkınca multiplayer oynayacağız. :smiley:
Tabii işin özeti çok ayıp bir şey yaptılar. Gerçekçi oluyor diye kıyamıyorum. Hiç değilse ne yaptığını bilen bir oyun var anasını satayım sadece erteleyerek kandırıyor peki ya diğerleri?
Hiçbir yeniliği tekniği teknolojiyi kullanmayan berbat oyunlar var. O sözde geliştiricileri kapıdan içeri almazlar bir de oyun geliştiriyorlar beyin fakirleri…

Kim ne derse desin Cattle and Crops’dan başka alternatif yok. Pure Farming, FS17 bu kadar başkasına gerek yok gerçekten ittirsin gitsin kumda oynasın önce… :smiley: oyun oynamayı bilmeyen adam oyun geliştirmesin kardeşim…

1 Beğeni

tarihi kesin verseler bir şey demeyecektik ki? sırf iade talepleri artmasın diye oyun oynadılar kickstarterın etkisi işte…
bu yeni güncellemeyi merakla bekliyorum hataların düzelmesi ve yeni fonksiyonlar ne acaba?

Ertelenmesine şaşırdık mı :laughing::laughing:

tarih belli olsaydı bu sıkıntıların çoğu olmazdı ve sinirlenmezdik. verdikleri sözü tutamadılar :frowning: . devam ettsinler böyle 2018 in sonlarına doğru çıkarcaklar herhalde

Tech-Demo Sürüm v0.0.9.6 - Değişiklik Listesi
Bugün, bildirdiğiniz bazı sorunlarla ilgilenen bir hata düzeltme güncellemesi var. Ayrıca, geri bildirimlerinizden esinlenerek bazı iyileştirmeler yapılmıştır. Ayrıntıları her zaman olduğu gibi değişiklik günlüğümüzde görebilirsiniz.

Test ettiğiniz için teşekkür ederiz ve hoş bir hafta sonu geçirmenizi dileriz!

Değişiklik Günlüğü v0.0.9.6:

YENİ: Grafik seçeneklerinde araçların aynaları etkinleştirilebilir veya devre dışı bırakılabilir

YENİ: Yeni bir harita başlatırken onaylama mesajı

YENİ: İnekler şimdi bir aracın boynuzuyla kovalanıyor

HATA düzelt: Betimax kapıları tekrar kapanabilir

BÜYÜK DÜZELTME: Boğalar Betimax’ta kalır ve başlarını aracın duvarları boyunca sokmazlar

Hata düzelt: Görev durumu penceresi etkin fare imleciyle gösterilmez. Sonuç olarak, bir araç sadece bir ipucu görüntülendiğinde sürülmez

HATA düzelt: Işık özelliği tüm LOD aşamaları için ayarlandı, ayrıntı aşamaları arasında geçiş yaparken ışıklar artık titremez

DEĞİŞİKLİK: Hayvan misyonu yeniden işlendi. Örneğin, yol işaretleri optimize edilmiş ve besleme alanları genişletilmiştir

DEĞİŞİKLİK: UserAction’ın durumu (aktif / pasif) artık UserAction’da kaydırıcı yok olduğunda da görüntülenir

DEĞİŞİKLİK: Kullanıcı İşlemleri araçtan ekli makineye aktarılır, böylece CornKing ve ekleri örneğin eş zamanlı olarak açılır ve mısır başlığı Orbis 900, Jaguar tarafından açılır ve kapanır ve bu nedenle de senkronize edilir

NOT:çeviri %100 de %100 olmayabilir google çeviri ve bing translator dan yaptım affedin :slight_smile:

0.0.9.6 özellikleri
https://www.simulasyonturk.com/cattle-and-crops-v0-0-9-6-teknik-demo-guncellemesi/

Video çekersem ertelenme olayını başlığa yazarım ama gerek yok bilmiyorum

Öküzlerin yer aldığı videoya garip garip yorumlar geliyor. İyi ki isimler Türkçe yani… bütün andavallar internet kullanıyor. İnsan az düşünür Almanya’da binlerce Türk var ülkeye karışmış isimler normalleşmiş bu isimleri hem hayvanlarda hem de çalışan işçilerde göreceğiz. Sevineceğinize abuk sabuk sözde siyasetçilerin söyledikleri yalanlarla hareket ediyorsunuz.

1 Beğeni

ya aman abi ya takma sen kafana :slight_smile: bi kaç gerizekalı işte. bence gayet güzel bişey yani türk isimlerinin olması