Cattle and Crops - Ana Konu

bilmem belki verirler resim koyduklarına göre hazır ama çok da önemli değil :smiley:

bence gene erteliyecekler erken erişimi. şimdiye tam sürümü çıkacaktı söz verdiklerini tutsalardı :slight_smile:

Claas çıkış aracı ondan böyle yapılıyor. Deutz biçerdöver de olacak ama sonraları hep o yüzden normal pek de önemli değil araçtan gına geldi. Bu arada screenshos konusunda kendi ekran görüntünü paylaşabilirsin. ETS 2 Screenshots kısmına bak.

An itibariyle C&C

630 bin eurodan fazla oldu. :smiley:
Ama zaman geçiyor aylar geçiyor maaşlar sigorta vs. vs. bir sürü masraf hep cepten yakıyorlar şaka maka para gidiyor ya
bakalım bugün güncelleme çıkacak mı?

Valla bu oyun kim ne derse desin çok fena çuvallayacak bundan kesinlikle eminim sonra Giant Software’da güle güle 2018 4.çeyreğine doğru yeni oyununu çıkarır para basmaya devam eder

bu hafta da yalan oldu sanırım hala bir açıklama bekliyorum

yine anlaşılan ciddi problemler var ve çözemediler 3 haftalık zamanları var
bari çıkıştan sonra güncellemeleri bir düzene oturtsunlar 2 haftada bir çıkmalı yoksa erken erişim de sancılı geçer kötü olur :frowning:
bağış gelmeye devam ediyor… 14binden fazla destekçi oldu

@simulasyonturk Bu kadar desteği sen ben alıyor alsaydık şu ana kadar bundan kat be kat erken erişim harici oyun çıkarılırdı.Bunların ne yaptıkları konusunda en ufak bir fikrim yok.Planlama kısmı hala sıkıntılı . Sürekli insanlara tech demolarda bir şeyleri denetmeleri yapmaları beni son zamanlarda baymaya başladı. Açıkçası buna nazaran Giants Software tam şu zamanda Çamur ve toprak dokusu ile ilgili bir üstü kapalı video paylaşmasını ne isterdim var ya ileriye dönük olarak çalışmaya başladıklarına dair ah ah

1 Beğeni

Vallah ben oyun motorundan şüpheliyim Unity, Unreal olsa yine bazı şeyler sıkıntılı olabilir daha rahat etmiş olabilirlerdi. Bütün olay oyun motoru… allahın c4 engine bulmuşlar sahiplenmişler millet bırakmış gitmiş kullanmıyor…
imaj mimaj peşindeler yerim özel motorunu … :smiley:

yine de güzel işte savaş büyük savaş devam ediyor :joy:

630 bin euroyu bana verirseniz size rakı masası kurarım sonra bye bye

2 Beğeni

oyunu sevdim hoş duruyor videolarda ama bir şey eksiksanki younda bana öule geliyor belk tam sürüm çıkmadıgındanmı bilmiyorum ama bır eksiklik var gibi sizce varmı acaba bir eksiklik

Cattle and Crops’ın hayvancılık güncellemesine ilişkin görsel paylaşıldı.
Cuma günü beklenen güncellemeyle teknik demoda hayvan alım, satımı ve besiciliği olabilecek. Ek olarak yemleme ekipmanları da olacak.
Aşağıda öküzleri görüyorsunuz.

1 Beğeni

cuma ve cumartesi günü çok şey olacak

öküz inek aşağı yukarı aynı ama türler artabilir bakacaz yakışır :slight_smile: yarın gelsin çekicem videoyu

ırk olarak iyi oyun ama holstein falan inekler hep aynı renk gibi baksana mesela öküzler hep aynı renk. araya bir iki tane benekli veya siyah beyaz falan aktarıverseler daha güzel olurmuş melez gibi yani. çünkü hep aynı renk öküzler biraz rahatsız edici tabi her ırkın kendinde özgü rengi var bence ondan tek renk yapmışlardır ve zaten hayvanları karışık koyabilcez herhalde öyle değilmi? (holstein simental falan aynı yerde) :slight_smile: bu arada yarın atar atmaz izliyecem videonu

erken erişimde böyle olacak başka şeyler gelir tabii

1 Beğeni

muhtemelen 3 kasım olur cuma günü çıkartırlar :smiley: aman çok da umrumda spintires çıkacak ahahah :smiley:

bugün çıkmıyack gibi az hayvan güncellemesi :slight_smile:

akşam çıkıyor güncellemeler :smiley: kargalar daha boknu. yemedi

1 Beğeni

ulan hasan abi :smiley: canlı yayın yapcanmı ozaman?