Cattle and Crops - Ana Konu

Artık tahammülüm kalmadı bu kaçıncı erteleme? Vaat ettikleri hiç bir şeyi zamanında yapamadılar, artık iş iyice dolandırıcılığa döndü,

şubatta güncelleme zaten çıkmıştı bu ay da çıkabilir o yol haritasına bakmayın onun bir güvenilirliği yok ben hala girip oynamıyorum nasıl oynayayım :smiley: uçmaktan

1 Beğeni

adını andık yayın yapıyorlar

zeminle ilgili çalışmalar var hadi bakalım

Yayında olduklarını gördüm de ondan yazdım zaten :smiley: bi baktım “Ground update” diyor, normalde yeni makinalar yeni ürün hayvan vs gelicekti. Bunlar devam etsin böyle, biz yeni FS oyununa odaklanalım.

Performans baya düzelmiş kendim için konuşayım, girip iki dk bi baktım. Sıradaki güncelleme Multiplayer diyor, ne kadar mantıksız bir şey anlamadım daha oyunda oynanacak bir şey yok, hayvan ürün getirmek yerine Mp getir :smiley: ilginç. Sanırım bu oyunun içeriği bu kadardı bundan sonraki güncellemeler saçma sapan şeyler, harita falan diyor konsol sürümü diyor. En azından yani inek ekliyeydiniz oyuna sadece boğa falan :smiley:

hortlatalım bari

steamde 32tl şuanda indirdim performansta sorun yok gayet akıcı oynatıyor ancak bi türkçe dil desteği lazım bilen varsa eğer türkçe dil modu yapan yada türkçe rehberi olan atabilirmi

arkadaşlar bana şu sertifikaları alınmış save dosyası atabilecek varmı

bunlar bile fiyat düşürdü be olmaz çünkü
bu kitleyi yok sayamazsın bu ülkede
tryi kazanan iyi oyun olur

2 Beğeni

400 tl ye fs satabilceklermi görecez bakalım :slight_smile:

2 Beğeni

Sence güzel mi oyun @ets2Kayyumu hocam? Tavsiye ediyor musun?

cattle and crops topluluk projesi olarak devam edecek gibi görünüyor forumlarında fikir topluyorlar herhalde kurucuların dayanacak gücü kalmadı

yanlış anlamış da olabilirim ama bir sürü yorum var sanırım bir programcı işten ayrılmış?
vs. vs. maliyetler de karşılanamıyor açık kaynak hale getirip topluluğun geliştirmesi fikrini düşünüyorlar

üzdü üzmedi
kendi tercihlerinden dolayı bu hale geldi unity, unrealda olsa öyle ya da böyle bu hale gelir miydi?
geliştiricilerden biri de geçen yayında duygusal konuşmuş vs. videoyu silmişler

toplitz faydalı olmuştu bence sorun yine mbbde

şimdi bunlar konuşuluyorsa cattle and crops bitmiştir
lisanslar da oyunun gelişmesinde etkili ama bence yine asıl sorun mbb maalesef
doğru iş planı, geliştirme planı ve doğru tercihler kurtarabilirdi

hala var olan özelliklerle eşsiz

1 Beğeni

Şu oyun çıkacak dendi 3d arazi gerçekçi toprak vs merak uyandırdı aldık bi ağız tadıyla oynayamadık arkadaş. o kadar para topladılar milletten bir de

c&c durduruldu
topluluk projesi olarak ise 3d modelleri paylaşmayı planlıyorlarmış işte eleman tek başına bir şeyler yapacak ama artık çalışmayacak
ortada kalacak birileri oynamaya devam edebilir, mod yapabilir durumda kalacak

ulan bee… sancılı süreci yakından takip ettik, koskoca bi mazi sayılır, yıllar… oyunun durdurulmasına değil o yaşadığım heyecana üzülüyorum… geçen zamana üzülüyorum… sağlık olsun. :sleepy:
hep cuma günlerini beklerdim acaba ne paylaşılcak diye :smiley:

Ben verdiğim paraya üzüldüm 150 TL civarında para vermiştim yanlış hatırlamıyorsam gitti para yediler milletten para toplayıp

Parasının hakkını verdi!

2 Beğeni

:tractor:Professional Farmer: Cattle and Crops’ın geliştirilmesi durduruldu! Hoşça kal C&C… :smiling_face_with_tear:

:point_right:

Professional Farmer: Cattle and Crops’ın geliştirilmesi durduruldu! Hoşça kal C&C…

:farmer:Bir çiftçilik simülasyonu daha yenildi.

yazdım ne varsa çok uzadı niyetim kısaca belirtmekti ama olmuyor :smiley: rip c&c

Tıpkı spor oyunları gibi(futbol,basketbol,otomobil) simulasyon oyunlarında da detaylı,ağır,emek isteyen işlere gerekli değer ve yatırım sağlanmıyor.Kolayca oynanabilen,hızlı,içi boş,kopyala yapıştır tonla boş iş her hafta çıkış yaparken bu tarz projeler tozlu raflarda kalıyor.Üzücü.Bu işlere girme planı olanların da gözünü korkutuyor bu tip sonlar.Her yerimiz mobil oyundan hallice olmaya başladı.

Hala indirilebilir olacak mı? Eğer olmayacaksa para iadesi vs. yapılacak mı? Bu bilgileri anlatımınızda göremedim.