Cattle and Crops - Ana Konu

O tren kaçtı artık… C&C ile gram ilgilenmiyorum artık, yeni Fs yi bekliyorum.

1 Beğeni

Aynen öyle 2 sene önce bitmesi gereken oyun daha yeni bitiyor oda zaten hiçbir şeyi olmadan o hevesi kaçırdılar millette gene açtık fs oynadık bunlar yapana kadar yeni da oyununa başlarız zaten

1 Beğeni

aa sahi böyle bir oyun vardı satın almıştım hiç girmedim.

ya sen o kadar gaza gel, iyimi şimdi :smiley:
belki de zaten tam sürümü hiç bir şey eklemeden sadece performans düzeltmesi yaparak çıkarıcaklar.

bize erkenden erişim imkanı sunuyorlar tam sürüm için şu an indiriyorum buraya yazarım
İlk izlenimler;

Arayüz dedikleri gibi iyileştirilmiş.
Eğitim, Sertifikalar, Senaryolar ekranında oyunu öğretmek için her şeyi koymuşlar bence bu basit görünse de oldukça faydalı olacak. Malum bazı yönleri epey değişik.
Yeni profilde sandbox veya kariyer olarak seçebiliyorsunuz. Kariyer seçerseniz verilen görevleri takip ediyor, deneyim puanı kazanıyorsunuz. Bu şekilde aşamalı ilerleme oluyor. Diğerinde zaten her şey açık.
Sertifikalarda mesela FGS yani Field Guidance System(bir bakıma GPS modu) tanıtılıyor.

1 Beğeni

Saban ile sürme eğitimine bakıyorum ancak optimizasyon uğruna epey grafik özelliği elden geçirilip kısılmış. Yeni efektlerin kullanılmadığını söyleyemeyiz. Işıklandırmayı iyileştirmişler, çizim mesafeleri performans için kısılmış zaten siz de ayarlıyorsunuz. Yansımalar iyileştirilmiş. Eski C&C ortamı pek yok gibi ama epey eksikliği hissediliyor. Yani en azından bizim için :slight_smile:

Dinamik arazi beklendiği gibi gelişmedi. Araç sürüş dinamikleri, tepkileri de hala aynı özetle şimdiden nasıl olduğu belli tam sürüm bir şey getirmiyor. Toplitz sonrası oyunu toplayıp bundan sonrası için yol haritaları çizilecek. Maalesef şu an FS 19 oynamak istiyorum. Oyun motoru tercihinin neler yol açtığını görüyorsunuz. Mis gibi özelliklere sahip oyun yok yere harcandı. :frowning:
Videoları o yüzden çekmiyordum şimdi bu tam sürüm ile harcayacağımız zamana yazık. Pure Farming için aynı şeyi söylemem ya da Farmer’s Dynasty çünkü onlar dolu oyunlar en azından bunun planları çok iyidi beklenti çok yüksekti. Her şeyi yazıp aktarıyordum.

Bundan sonrası için Toplitz’den dolayı biraz ümidim var ama maalesef yeni Farming Simulator, 2021 başında duyurulacak.
Bunun rekabetçi özellikleri çok arkaplanda kaldı.

tam bir hayal kırıklığı. :frowning:
tam sürüm çıktıktan sonrada, güncellenmeye devam etse de, kim bakacak yüzüne? Nabız düşük. kaldı ki tam sürüm fiyasko, yani tam sürüm böyleyse kimse boşuna beklentiye girmesin, zaten giren kaldı mı oda bi muamma, tam sürüm den sonra da zaten bir şey gelmez, tam sürümde getirmeyecen de ne zaman getirecen? kenara atılıp unutulacak.
Gitti… onca sene, onca emek, onca beklenti, Yazık… Bu konuda duygular konuşur…
Yeni *bir tane daha! Fs oyunu duyrulacak, bu cümle bile her şeyi özetliyor :frowning: en azından FS de gerçekçi toprak dokusunu görsek artık, onların da rakibi yok ya, yeni oyunda deve getirirler artık, yapacak bir şey yok, tabiri caizse FS bu alemin kralı, adamlar rahat, bende olsam ben de uğraşmam gerçekçi toprak dokusuyla onla bunla.

O ertelemelerden sonra heves mi kaldı insanlarda bundan sonra yapsalarda o tempoyu yakalayamazlar bir heyecanla başladı bu oyun bir fiyasko ile bitti bundan sonra yapsalarda (yapmazlar gerçi) o iş bitti gene oynuycaz fs yi hatta getirip aynı oyunu yapsalar bile

tanıtım videosu önceden geldi ben de diğer kanala yükledim yakında bu kanalın adı değişecek :slight_smile:

her neyse videoda bile kasıyor bazı sahneler üzdü :frowning:

1 Beğeni

Ne zaman üzmedi ki abi bu oyun :frowning:

Çıkıştan önce bir sürü güncelleme gönderdiler. Hatta şimdi bir tane daha geldi. Gariplikler düzeliyor demek ki ancak heyecan yok. İlk defa oynayacak kişiler için sorun yok ama biz ooooo

bizde kalmadı abi yeterince gördük biz :slight_smile:

Hasan oyun çıkış yaptı sanırım bi inceleme videosu alırız artık

çok güzel, girip bi inceledim, 5dk oynadım, yüksek ayarlarda 40 fps yi görmedim, direk çıktım zaten. 40 fps yi görmedim diye 30-35 fps oynadığımı düşünmeyin ha, saçma sapan fps değerleri gördüm, bi yere bakıyorum 18 fps, bi yere bakıyorum 24, oyun takılıyor. oyuna bi parlama efekti eklemişler sırıtıyor. Performans olarak çok daha kötü, hiç bir şey anlamadım ben bu işten…
Hüsran… 2 sene sonra girip bakarım, belki o zaman adam olur oyun.

Yani istersen gene bak ama sonucun değişeceğini düşünmüyorum bunlar bu oyunu adam edemez önce kendilerinden başlamaları lazım

1 Beğeni

Bende performans düzeldi. Daha rahat oynuyorum ama maalesef istenilenler gelmediği için heyecan yok. Dün gece biraz ilerleyeyim dedim ama katlanamadım. Yine de o güzel özellikleri göstermek için video yapmaya çalışıcam ancak öncelikli değil.

1 Beğeni

1 Beğeni

Bugün gelen güncelleme süspansiyonda istediğim şeyleri getirmiş :smiley: bakıcam

1 Beğeni

Oyunun şuanki durumu nasıl? En son her şeyi erteliyorlardı.

Yukarıdaki yol haritasında birşey gördüm sormak isterim;Bu oyun şuanda cidden opengl mi kullanıyor?