Bu oyuna destek verildi. çoğu şeyi eksik olan oyunu bile aldık biz daha ne yapalım ? geliştirici ekip her şeyi ertelemekle meşgullerdi
Yatırımı şirketler,sermaye sahipleri yapar.Sadece bu oyun özelinde söylemedim ayrıca.Snowrunnerda da benzer bir durum oldu sonuçta.Oyun basitleşti.Çünkü genele yayılmak zorundaydı.Eğer hardcore kalmak istiyorsanız arkanızda sağlam bir yayıncıyla yola çıkmak zorundasınız.İsterseniz ordan burdan fon bulun,oyuncu topluluğundan milyon euro toplayın o işler öyle yürümüyor artık.Farming Simulator,Fifa,Forza vs hepsi şuan alanında bu yüzden rakipsiz kalıyor.Bunu savunuyor değilim elbette ama gerçek bu.
Çok büyük destek gördüler bunlar daha oyunda bişey yokken sırf destek için 150 TL miydi neydi para verdim ben bu adamlara desteği gördüler ama bunlar herşeyi erteleye erteleye kendileri soğuttular milleti oyundan yoksa detay çok olduğu emek isteyen bir oyun olduğu için değil
c&c geliştiricisi masterbrain-bytes’ın web sitesi yenilenmiş. unreal engine kullanmaya başlamışlar ve bununla alakalı hizmet veriyorlar. c&c assetleri unreal motoruna da aktarılmış orada çekilen bir landscape görüntüsü var. bu durum forumda da dikkat çekmiş.
iki motor da c++ dili ile yazıldığı için zorlanmayacaklardır da c&c’nin oraya aktarılma planı düşüncesi herhalde artık doğdu çünkü toplitz bünyesindeki çoğu firma unreal kullanıyor ve öyle olan oyunları pazarlıyorlar.
bir şeyler olur mu göreceğiz boş durmazlar ama artık işin şakası yok. ue4-5 bir şeyleri güzel gösterir belki kolaylaştırır ama milletin aynı mazeretlere karnı tok. projenin büyüklüğüne ve yapılmak istenene göre ue veya unity kullanılır elbette. c&c komple aktarılsa boş hali ile bile ue5’te bambaşka görünür. multiplayerdan tut diğer özelliklere kadar entegrasyonu mümkün. başta yapmaları gereken unreal kullanmaktı.