Map booster alcaktım kararım değişti. . . italya DLC yanınada bir dirt rally alacam İnşallah.
Allaha şükür
Map booster alcaktım kararım değişti. . . italya DLC yanınada bir dirt rally alacam İnşallah.
Allaha şükür
Bu SS’i gören kafayı yiyor… Cidden böyle iş mi olur. AKN bitmiş internet yavaş birde üstüne 25 küsür GB ohooo. Küfür gibi istatistik ya
Bilirim o duyguyu…
Hapishane Simülatörü
Prison Break serisine devam…
Beni artık PlayWay’ci olarak anabilirsiniz…
Biri PlayWay’i durdursun.
“Counter Strike : Global Offensive’de Takım Halinde Girilirse Yapılması-Yapılmaması gerekenler:” listesi bu Hafta Sonu SimülasyonPark’ta!
allahım bu ne guzel hızdır almanları ben kıskandım suan 45 gb kadar boyuta yarım saaat dıyor ağlıyacam
hangi internet bu?
Bir oyun merkezinin interneti bahsetmislerdi denemek istedim 2gbbs baglanti hizi var gerci bu hizi gormedim ama download 700mb/s upload da hemen hemen bu hizlardaydi
900 küsür mb’yi ıkına ıkına 45 dakikada indirdim. Kullandığın hız benim için bilim kurgu filmi gibi
Benim icinde oyle zaten turkiye de nerde bulacaz ama burda bulunca kendimi lord gibi hissetttim bir kac program indirmek icin gitmistim sonra hizi gorunce oyun aldim hatta bir iki oyunu komple silip tekrar indirdim temiz olsun dedim arap yağı bol bulunca :)))
Yakında eklenecek ilk hayvanımız.
tersine çıkarmış rahatol
Yaa demesene öyle. :S
@iLyas_Kuzgun olabilir adamları taktir ediyorum gerçekten haklarını yedirmiyorlar demek ki türkiyedeki gibi olsaydı ülkeyi yakarlardı…
Sadece bendemi bilmiyorum ama site yavaşlamaya başladı. En önemliside resimler yüklenmiyor. %50 de kalıyor.
İnternet hızından kaynaklanıyor olabilir. Şu an da bir sıkıntı görmüyorum.