Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Map booster alcaktım kararım değişti. . . italya DLC yanınada bir dirt rally alacam İnşallah. :slightly_smiling_face:

Allaha şükür :smiley:

1 Beğeni

Bu SS’i gören kafayı yiyor… Cidden böyle iş mi olur. AKN bitmiş internet yavaş birde üstüne 25 küsür GB ohooo. Küfür gibi istatistik ya :joy:

Bilirim o duyguyu…

1 Beğeni

Hapishane Simülatörü
Prison Break serisine devam… :smiley:

Beni artık PlayWay’ci olarak anabilirsiniz…

1 Beğeni

Biri PlayWay’i durdursun. :smiley:

2 Beğeni

Counter Strike : Global Offensive’de Takım Halinde Girilirse Yapılması-Yapılmaması gerekenler:” listesi bu Hafta Sonu SimülasyonPark’ta! :smiley:

4 Beğeni

SCS çok zor zamanlar geçirmiş olmalı…

7 Beğeni

allahım bu ne guzel hızdır almanları ben kıskandım suan 45 gb kadar boyuta yarım saaat dıyor ağlıyacam :smiley:

3 Beğeni

hangi internet bu? :smiley:

1 Beğeni

Bir oyun merkezinin interneti bahsetmislerdi denemek istedim 2gbbs baglanti hizi var gerci bu hizi gormedim ama download 700mb/s upload da hemen hemen bu hizlardaydi

2 Beğeni

900 küsür mb’yi ıkına ıkına 45 dakikada indirdim. Kullandığın hız benim için bilim kurgu filmi gibi :smiley:

7 Beğeni

Benim icinde oyle zaten turkiye de nerde bulacaz ama burda bulunca kendimi lord gibi hissetttim bir kac program indirmek icin gitmistim sonra hizi gorunce oyun aldim hatta bir iki oyunu komple silip tekrar indirdim temiz olsun dedim arap yağı bol bulunca :)))

6 Beğeni

Yakında eklenecek ilk hayvanımız. :smiley:

2 Beğeni

:joy::joy::joy::joy::joy::joy:

7 Beğeni

tersine çıkarmış rahatol :slight_smile:

4 Beğeni

Yaa demesene öyle. :S :joy: :joy:

1 Beğeni

@iLyas_Kuzgun olabilir adamları taktir ediyorum gerçekten haklarını yedirmiyorlar demek ki türkiyedeki gibi olsaydı ülkeyi yakarlardı…

3 Beğeni

Bunu buraya bıraktım. İsteyen izlesin.

4 Beğeni

Sadece bendemi bilmiyorum ama site yavaşlamaya başladı. En önemliside resimler yüklenmiyor. %50 de kalıyor.

İnternet hızından kaynaklanıyor olabilir. Şu an da bir sıkıntı görmüyorum.