Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

ceza yenmeyecek yerde kırmızı ışıkta durup ceza yiyecek diye korkup arkadaki ambulansa yol vermeyen moronlar gördü bu gözler :smiley: ceza ye ne olacak? mobese kaydı varsa itiraz da edilmez mi? yemişim cezasını

1 Beğeni

İstemediğin garipsediğin şeyler yanında bitermiş bir kez daha anladım…
Bir kez daha yurtdışı trafik ahlakının ne kadar iyi olduğunu anladım bu yolculuğumda tek şeritli yol 2 seride ;2 şeritli yol 4 seride çıkıyor, ambulans gelse yol kilit , işin garibi extra şeritten gelenler atar yaparak olması gereken şeride girmeye çalışıyor.
Nerede miyim ? T Ü R K İ Y E

1 Beğeni

Ya aslında olay cezaların yüksek ve kesin olmasından avrupada mesela yurt dışında araçlarını duzgun kullanırlar ışıklara uyarlar yayalara yol verirler ama bulgaristan dan girdikleri an toprak çekiyor galiba ışık ve şerit ihlalleri arabaalrinin performanslarini denemeleri niye en fazla yakalansa 100 200 euro crza yicek :)) ülkede kurallar kati olsun bak burda kimse seridin üstüne basıyor mu :))

Bildiğim kadarıyla böyle durumlarda zaten ambulanslarin guzehgahlarinda mobese kontrolü canlı yapılıyor kişiler tarafından yani kırmızıda geçse bile ceza gelmez kişiye

Herkese merhaba

Küçük bir sorum olcaktı Battlefield 1 i almayı düşünüyorum arkadaşım orignden almış fakat microsoftta şuan oyun daha uygun fiyatlı microsofttan alsam birlikte oynayabilir miyiz ? Yoksa platformlar arası farklar olur mu bazı oyunlarda o tür şeyler olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama :slight_smile:

oradaki bf1 xbox one için -çarpraz oynama yok

İyi bayramlar… :blush:

8 Beğeni

iyi bayramlar müdür ve park sakinleri.bayramda harclıgınız bol olsun güzel oyunlar alıp tatilin tadını cıkarmanız dilegiyle.

6 Beğeni

Bayramımız mübarek olsun :slight_smile:

4 Beğeni

Hayırlı bayramlar beyler her şey gönlünüzce olsun…

3 Beğeni

Tüm simülasyonpark ailesinin Ramzan Bayramı Mübarek Olsun

3 Beğeni

Her şeyin rahatça yenip içilebildiği mübarek 11 aylar başlamıştır. Tüm SimülasyonTÜRK & SimülasyonPark ailesinin bayramı mübarek olsun , Hayırlı bayramlar… :smiley:
@anon28546784 en çok seninkine amin :joy:

4 Beğeni

Hayırlı bayramlar… :slight_smile:

3 Beğeni

İyi bayramlar efendim :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Hayırlı bayramlar SimülasyonTürk ve Simülasyonpark ailesi. Bol oyun parasını çıkaracağınız bir bayram olur inşallah.

4 Beğeni

Herkese hayırlı bayramlar

4 Beğeni

En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Ramazan Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.

4 Beğeni

iyi bayramlar

3 Beğeni

Herkese iyi bayramlar

2 Beğeni

:sob::sob::sob:

4 Beğeni