Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Resimdeki insan ve onu bu hale getiren hayvan…

Trafiğin yoğun olduğu bu günlerde acil durumlar için kullanılan emniyet şeridini büyük bir duyarlılıkla açık tutan insanımızı cani gönülden tebrik ediyorum.

1 Beğeni

seçimlerden önce realpolitiks oynama gibi bir planım var yayında :smiley:

Bence güzel olur <3

Valve Steam’i yavaş yavaş uzun süre önce duyurduğu yeni tasarım ve özellikleri beta olarak paylaşmaya başladı.

Önce yeni arkadaş ve mesajlaşma kısmı, şimdi de yapımcı ve yayımcı anasayfaları:

örnek bir sayfa

ve tüm yayımcıların sayfaları

1 Beğeni

CSGO Yeni arayüzü açıkbeta olarak yayımlandı.

Kafalar Karışık.
(Not: Yeni Sekme olarak açın bağlantı hatası verebilir.)

içinde küçük oyunlar oluyordu. süper mario falan vardı yanlış hatırlamıyorsam :slight_smile:

Fallout 76 xbox ve ps ön sipariş fiyatları acıldı

Standard Edition – 349,00 TL
Tricentennial Edition – 449,00 TL

power armor koleksiyon sürümünü tr’de satan görürseniz bana ulaşın genclik

https://pc-gaming.co.za/wp-content/uploads/2018/06/amazon-opens-preorders-for-fallout-76-tricentennial-edition.jpg

1 Beğeni

patates soğan :smiley:

Yakutistan ile ilgili paylaştığım videoyu kanal sahibi kaldırdığı için iletiyi sildim. Bilginize.

Instragram’ın video uygulaması IGTV kanalımız; simulasyonturk

Hesap için https://www.instagram.com/simulasyonturk/

Abi çekiliş sonucu ne zaman açıklanır?

Bitiş: 22 Haziran 2018 - 00.00

1 Beğeni

Bitişini biliyorum. Biter bitmez hemen mi açıklanacak?

müsait oldugunda acıklar gece veya ertesi gün.:wink:

o yok bu yok diye oyuna burun kıvırıp camur atıp sonrasında sıraya girmekte bir acayip oldu.

Aynen. Ben o olaya koptum ya. Adamlar istemem yan cebime koy diyor resmen.

1 Beğeni

yapımcı acıkladı hunt: showdown resmi türkce olacak ve resmi facebook sayfası acıldı.

Oyun geliştiricilerinin artık sayfalarında Steam canlı yayını yapması teşvik ediliyor çoğu firma bunu yapmaya başladı. Mesela yarın Fishing Barents Sea yayını var eş zamanlı olarak Twitch YouTube Steam olacak. Dovetail Games de aynı şekilde yapacak. Geçen Stillalive ekibi Bus Sim18 için yapmıştı.