İnternet kafe mi işletiyon kral ![]()
kullanılan download 8212 GB ![]()
hakkını verin internetin…
sen bizim yerimize de internetin hakkını fazlasıyla vermişsin ![]()
kablonet de öyle sorunlar var promods u indirirken warp açmazsam dosyalar 2 3 gün de iner ![]()
modem ayarlarından bişey yapmak lazım yoktu böyle bir şey anasın ısatayım naptılar
Sizin oralarda Tredaş kazı yapıyordu, bence internet hattına da bir şey olmuştur o arada, BTK’ya yaz.
adas normal degil daha önceden iyi ve şuan kötüyse tamamen altyapıyla ilgilidir. ya da portunu taşımışlardır sormadan. benim de 1000lik internet 200 e düşmüştü müdürlüğe gidip sorunu bildirdim 4 günde portumu taşıyarak çözdüler işimi. yeni binaların yapıldıgı bölgelere yakın bir yerde oturuyorum kafasına göre degistirmis portumu eleman hatta bir gün kesinti olmustu planlı o sırada oldu diye tahmni ediyorum
Hızda problem yok. Bildiğin köprüde bişey oljyor modem ayarları default girdim de napayım ne değiştireyim bilemedim. Pazartesi fiberi bağlarlarsa bakıcam
modem içi ayarlardan dns ayarını 1.1.1.1 yöntemini denediniz mi? sürekli warp çalıştırmaya gerek kalmayabilir.
Yok sadece onu da yapsan yavaşlık oluyor
Proxyde kesin bir itlik puştluk var belli oldu bakıcam kalıcı bişeylere
Steam mi gümledi? Türknet kullananlar varsa bir şey indirebiliyor mu? İnternetten vs her şey iniyor steamde internet yokmuş gibi davranıyor.
Bende Steam ile ilgili bir sorun yok,az önce yaklaşık 150 GB boyutunda bir oyun indirdim. Bugün gün boyunca Steam bağlantım hiç kesilmedi. Bu arada, TürkNet kullanıcısı da değilim.
Sadece indirme konumu Ankara çalışıyor anlamadım… Onuda yapmadığım yöntem kalmadı iki kere denedim ikincisinde tam hız açıldı
Başka sağlayıcı ile deneme şansın oldu mu?
Yok sadece Türknet var, önbellek temizledim steam kütüphane klasörü onardım binbir farklı yol olmadı. Ankara’ya aldım kb kb. indiriyor sonra İzmir aldım yine yok, güncelleme tuşuna basıyorum hiç bir şey değişmiyor tepki vermiyor indiriyor diyor ne indirme var ne dosya yazma. Sonra ikinciye Ankara aldım kendine geldi bende anlamadım. İstanbul’a alırım ama sonra herhalde gider mider yine…
Ev interneti olarak Atlantis Net kullanıyorum. Mobil tarafta ise Turkcell ve Türk Telekom’u denedim; hepsiyle de sorunsuz bir şekilde indirme yapabiliyorum.
Daha önce tam olarak aynısı olmasa da buna benzer bir durum yaşamıştım. O da sağlayıcı kaynaklı bir sorundu ve sonradan kendiliğinden düzeldi.
Mesela bende de internet vardı ama sadece Twitch’e girmiyordu.
Teşekkür ederim zaten internet kaynaklı olduğunu sanmıyorum hızda vs. sorun yok. Sağlayıcı ile alakalı olabilir internetin direkt kendisinde sorun olmasa da. IP ile alakalı olabilir mi acaba diye modem de resledim o sıra ama düzelmemişti. Neyse Ankara ile devam gibi biraz
Geri indirme sunucusunu İstanbul’a almaya tırstım. Yardımların için teşekkürler yine de ^^
– Galiba sorunu buldum, ne alaka ise bu eleman modu bugün güncellemiş, başta da steam’i açınca bunu indirmeye çalıştı kitlenmişti, steam atölye modu indiriliyor diyip 0 da kalmıştı hepsi. Şimdi bunu geri kurayım dedim sildim o sıra denemek için, indir diyorum bakıyorum atölye kısmına geliyor ama boyut 0. Bunun upload ettiği dosyalarda sıkıntı var galiba…