Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

edirne de iyice zıvanadan çıktı ha

Ordan düşmen için zorlaman lazım, nasıl başarmış? :sweat_smile:

bu ne la oha D: bayadır bakmıyordum.

çağrı merkezindeki arıza da bizi bulur halledemedik bekliyorum pü ananızı

Kablonet tarifesini değiştirelim dedik bütün gündür çağrı merkezi sistemleri bozuk :smiley: olm bizde niye şans yok

Fibere geçmek için mailimi atttım. Apartmandaki kutuda varmış ama daireye çekilecek. Orası nasıl bilmiyorum içerideki dağıtılan split kablolar değişirse sıkıntı yok da başka ne oluyor bilmiyorum.
Modemi de değiştirmek lazım gelsinler halledeceğim de önce maile ne zaman cevap gleir veya ararlar bilmiyorum.

İl müdürlüğünü aradın mı?

Evet gene karanlık yerlerdeyiz
Millet sabaha karşı eğlenmekten gelir biz tarla yolundan jandarmaya

2 Beğeni

Cezası ne bunların, bunları taşıyanları öpüyorlar da kaçana ne ceza veriyorlar? İstanbul Edirne arası bir ara kişi başı 300 euro idi, sonra hepsi paket oldu.

1.5-2 ay kapalıde içeride yatacak sonra çıkacak. ardından yargılama devam edecek ilk defa yapanlar 5 yıl sonra falan ceza alıp içeri giriyor. zaten artık en bitikleri yaptığı için normal geliyor dün gece gittiklerimiz susma hakkını kullandı şimid hakim karşısına çıkacaklar. bazılarının başka davaları da olduğu için sonu mokoko :smiley:
ailelerine yazık işte

o fiyatlara taşıyorlar da yakalanmamak zor.

yav Türksat aradı 14 Eylül Pazartesi gününe fiber için randevu verdiler bu nedir lan gerçekten bu nedir olm

1 Beğeni

Modem zortladı değiştirdik. Fiber için ayrı ekip gelecekmiş. İnce kabloyu havalandırmadan salacaklar galiba benim odadan banyonun havalandırma yakın neyse bakıcaz bağlıcam lan inat ettim

Bugün akşam iPhone 18 serisi tanıtılacak. Türkiye fiyatlarını

Pro 130.000 ₺
Pro Max 145.000 ₺
Katlanabilen 200.000 ₺

olarak tahmin ediyorum. Ama daha çok sallamasyon. :smiley:

1 Beğeni

Kardeşim alırsa biz de sebepleniriz
Hadi nerede göçmen kaçıran varsa bu akşam paket olsun gidelim :grinning:
En son ben başlıcam çünkü

https://www.instagram.com/p/CW6vhXfIdVt/?stkn=MXhxYThzODA3emNxbg==

Türksat Kablonet, Twitter X’de bant daraltıyor olabilir. Bugün üstelik yeni modem ile değiştirdiler ona rağmen mobil operatöre göre X gibi yerde internet full hızda olmasına rağmen yavaşmış gibi olup görselleri, videoları yavaş yüklüyor. Sanki arada bir şey bekliyor ve takılıyor. Aynı ağda başka bir şey yok. Vpn aktif değil. 3 telefon da aynı saçmalığı yaşıyor. Mobilde Cloudflare warp açtım düzeldi. Mesela Steam son hızda oyun indirirken Chrome’da Steam oyun haberleri sayfasını yüklemekte bile kasılıyor. PC’de sıfır DNS değişikliği var. Wifi uzakmış yakınmış fark etmiyor.

Bak kapattım warpı gene böylr bekletiyo

Adsl ile bağlanıyoruz sanki 4mpbs’e kadar

Apple’ın açıkladığı resmi fiyatlara göre iPhone 18 Pro Türkiye fiyatı 137.999 TL’den, iPhone 18 Pro Max Türkiye fiyatı ise 149.999 TL’den başlıyor. Apple’ın katlanabilir ekranlı telefonu iPhone Duo’nun fiyatı ise 229.999 TL olarak açıklandı. Duo model, piyasadaki en pahalı telefon olacak.

Kaynak: Katlanabilir ekranlı iPhone’un fiyatı belli oldu: 230 bin ? | DonanımHaber Forum

https://x.com/uzunsoray/status/2097798629524128009

Tablet gibi telefonu ne yapacaklarsa, telefonda arge bitti, adam bütün gün video kaydırıyor işlemcisi daha iyi diyor, tasarım dediğin böyle olur.

https://x.com/Rainmaker1973/status/2091703286889918871

2 Beğeni

o ne ki :d

2 Beğeni