Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Rica ederim, önemli değil; bazen böyle şeyler denk gelebiliyor. :smiley:

Bu arada aynen dediğin gibi; internet hızlarında, upload, download veya ping değerlerinde hiçbir sorun olmuyor ama yine de bir gariplik oluyor. Bence bu durum kesinlikle sağlayıcı kaynaklı.

1 Beğeni

Ah Pavel ah! Kurtar bizi artık şu grafik modlarından :smile:

1 Beğeni

Keşke… adamların eline düşüyoruz grafik için :smiley:

1 Beğeni

Valla bunlarla uğraşmamak için grafik modu olarak sadece Better Raindrops ve Tree Improved 4K modlarını kullanıyorum; bu iki mod haricinde başka bir şey kurmuyorum. :grinning:

SCS Bey yeni bir şey getirmediği sürece grafik modları artık beni cezbetmiyor. Ama tabii ki bunun gibi çalışmalar yapanların emeğine de saygı duyuyorum; sonuçta emek veriyorlar.

En son bende öyle yapacağım galiba… ne hikmetse az evvel tamamlanan dosya indirmelerini bitirdi, kapatıp açtım yine indirmeye çalışıyor ama indirmiyor galiba başka bir sorun var ya moddan bağımsız, ama o modun 0 gözükmesi de bugün uptade gelmesi garip…

Ekran görüntüsü 2026-09-12 155231

Gitti indirmedi yine aç kapa Ankara İstanbul İzmir gezdik indirdi vay arkadaş kafayı yedirtir adama… İstanbul’un canı istedi şimdide :smiley:

1 Beğeni

bant daraltma yoksa ne olayım
bunalttı artık kablonette aptalca bir durum var

1 Beğeni

Hangi yolu genişletecekler acaba?

Sağda solda dönen “vergi” muhabbetlerini görünce kolları sıvadım.

Galaxy Z Fold 8: $1,900 → 132.000 ₺
iPhone Duo: $2,000 → 230.000 ₺

Samsung ve Apple mağazaları satış fiyatlarını baz aldım hem ABD hem Türkiye fiyatları için.

100 $ fark olmuş 98.000 ₺!

69,47 TL (Samsung’un dolar kuru)
115 TL (Apple’ın dolar kuru)

Meselenin sadece vergi olmadığı çok açık. Apple özellikle Türkiye’de kazıkçılığına devam ediyor.

Aynen. Bunun da yarısı vergidir kesin. (!)

Umarım sonu da Vision Pro gibi olur bu iPhone Duo’nun. Apple kullanıcısı olarak diyorum bunu.

132.000 ₺ uygundur sonucu çıkmasın buradan lütfen. Mesele aradaki farkı göstermek. Samsung da bilindik, kendini ispatlamış bir marka olarak piyasadadır. Böyle bakmak lazım.

edirne kışa girdi. işte budur. soğuk serin yağmurlu budur kardeşim. bu havada çalışılır.

4-5 gün böyle, haftaiçi çıkarım.

nerede lan bu fiberciler

Şimdi geldi de her kata kabloların inmesi için çalışma yapılması lazım ben de en üst kattayım zaten o yüzden birkaç gün içinde bunu yapacak adamlar gelecek döşeyecek. doğalgaz borularının yanındaki boşluktan geçirilecek. işte en son zaten daireye o kablolardan geçip silikonla yapıştıra yapıştıra gidecekmiş.
ilk ben istediğim için böyle oldu elemanlar aşağıya aylar önce kutuyu çakıp gitmiş altyapı döşememiş.

1 Beğeni

Bugüün edirne anasının şeyi gibi bakın anasının şeyi gibi
Hem sıcak
Hem öğrenciler hem trafik

Ofise mi gittin?

Çarşıya gittm geldim de yok kargo yok banka yok adliye eve git gel şimdi cezaevinin oradayım.

Edirne rezalet ya şu an çıkılmayacak günde çıktık gene dağda yaşamak istiyom

Yeniimaret diye bir yerdeki iş için sokak görüntülerine baktım sıkılırım gibi, 1 senelik sözleşme yapıyorlar zaten orada kiralık ev yok kışın buz gibi olur bir kira parası doğalgaz öderim, keşke zamanında partiye üye olsaymışım.

CDSde ofisine gidip çayını icemeyeceksek oyunu almam :grin::grin:

Ne işi içindi?

Sonra cds niye gecikiyor krşm

3 Beğeni

Dedem Abdülhamid galk galk mazotun fiyatını düşür dedem Fatih galk galk

https://youtube.com/shorts/gP2dQ8YDMAY?si=lB87J3AdIcQOLlP_

1 Beğeni