SimulasyonTÜRK’ün renklerine ve font benzerliğine sadık kalınarak, SimulasyonPARK logo ve isim kısaltmalı logo yaptım.
herkes kendine yakışanı yapsın
Sis bastı. Göz gözü görmüyor.
Bu aralar hırtlar discord sunucularındaki yetkili kişilerin hesaplarını çalıp sunuculara pishing atıyorlar, en son olayda warhips’in topluluk yöneticisinin hesabını çalmışlar, sunucuya girişte hesabınızı bağlayın diye link bırakmışlar, ya hesapları çalıyorlar ya da başka bir şey tıklamadım, sunucusu olan dikkat etsin.
Güzel bir video olmuş. Bunun esasında sistem/düzen sorunu olduğunu anlamak zor değil. Sen şöylesin, sen böylesin diye okuyan/okumuş bireyleri suçlayarak bir yere varamayız zaten. Zihniyetin değişmesi şart Türkiye’de, her anlamda.
Sonda bahsedildiği gibi, meslek yüksekokulu ve benzeri yapıları güçlendirmek, benim de aklımda olan bir düşünceydi. Dolayısıyla buna da katılıyorum.
https://x.com/DAFTrucksUK/status/2016572530895532189
ihtiyaç değil istek ya
Botunuz sandalınız varsa öyle çıkın dışarı.
Herkese selam. Thrustmaster T16000M joystick ve gaz kolunu satıyorum. İlgilenen varsa DM yoluyla bilgi alabilirler.
Ülkenin bu halinde kafa dağıtacak ne varsa engellemeye yasaklamaya ant içmişler resmen. Artık bu oyunu ben beğenmedim o yüzden yasaklıyorum kafasıyla istediğimiz oyunları bile oynayamayacağız bu gidişle.
Ne temsilciymiş a… Kelimeden soğuttular adamı.
parkı kapatmak için bir sebep daha teşekkürler reis büyük adamsın vesselam
Hahaha bu kim ya.
Çözdüm gibi de neyse ifşa etmeyelim, zaten zor değil anlamak. xD
‘Durun, tır sürüyorsunuz ama ne taşıyorsunuz bakalım. Riskli bu.’ diye oyunu kaldırma talebi gelir mi gelir. O zaman ETS2 Vpn Dlc pek yakında. ![]()
Bant daraltma denen saçmalığı (en hafif tabirle) çözemiyorum ben. Ulan yani mesela OMSI 2 gibi “masum” bir oyunu almışım, bilmem ne haritası indireceğim o da ne, indirme hızı yerlerde. Burada benim suçum ne mesela anlamıyorum? Birilerinin yıllardır “bugün ne saçmalık çıkarsak” diye özel olarak düşünüp ortaya çıkardığı şeyler için ben niye sıkıntı yaşıyorum? Bana ne lan adam temsilcilik açmıyorsa, çok da şeyimde yani. Kimsenin de umurunda olduğunu sanmıyorum açıkçası.
Bir de bu “riskli görülen oyun” konusunun daha iyi anlaşılması için örnek vereyim. “Ya benim istediğim gibi yazarsın ya da mesajlarını silerim” diyen bir forum yöneticisi düşünün mesela. Kurallardan bağımsız, sırf kendinin hoşuna gidecek mesajları yazmanı istiyor yani. Korkunç değil mi? Heh işte, aynen öyle bir şey bu. Kendin çal kendin oyna hesabı. Harbiden yarın öbür gün ETS 2’yi de riskli buldum ulen deyip kaldırmak isteyebilirler yani, engel mi var buna? Bence yok. Roblox, Discord… Zamanında Vikipedi bile saçma sapan bir gerekçeyle engellenmişti. Daha neler neler var.
z kuşağı hayatınız s…di, kaybedecek bir şeyiniz yok, oligarkların çocukları için karın tokluğuna çalışıyorsunuz.
dünyaya 10 yıl daha geç gelseymişim ruh eşimle karşılacakmışım. ![]()
1:15