X yine çökmüş.
Bu gece kar bekleniyor Trakya’da. Çok yağmaz bence.
Eski logoyu tekrar eklemiyorum benzer bir görsel hazırlamak istiyorum da vakit bulamadım.
Eski logonun düzenine sadık kalarak yeni bir şey tasarlamak isteyen varsa beğenilirse onu kullanabiliriz. ben daha çok 3d yol levhası gibi duran bir şey istiyordum.
Kar başladı ![]()
bişey sorcam eğer aranızda ets 2 için şehir defi yazmayı bilen varsa bana yardımcı olabilirmi?
İstanbul kardan dolayı felç, alçak deniz kenarı bile tuttu.
Nasıl yapabilirim? diyenler için...
- https://www.freepik.com/ 'a gidin.
- Arama kutusuna “3d text” yazın. İsterseniz renk de yazabilirsiniz.
- Arama yaptıktan sonra arama kutusunun altından lisansı “free” seçin.
- İstediğiniz bir tanesinin photoshop dosyasını indirin. (.psd)
- Photoshopta açıp düzenleyin.
Not: Bazı fontlar bilgisayarınızda olmayabilir. Değiştirme uyarısı verecektir. İnternetten bulup indirebilirsiniz ya da yüklü başka bir font seçebilirsiniz.
Sadece fresh olan örnekten aynen yapabilirsin aslında diğerleri farklı fikir ama çok abartı kalıyor ![]()
3d efekti yerinde arkası da güzel.
tabii bana psdsi lazım
Bence silinen iyiydi.
evet ama inat ettim onu geri yüklemicem
yeni bir şey olsun ama aynısnın gelişmişi lazım girip tasarlayacak kafa yok.
daha sade güzel olabilir
son çıkan taşınabilir disklerden kullanan var mı? bu yukarıdaki aldırmam lazım.
benim eskisi gitti gidiyor.
Ben kullanıyorum ve memnunum.
Kioxia G2 Plus Portable modelinin ilk 1 TB olanını kullandım (bunu sattım, bozulmadı) ve şimdi de 2 TB kullanıyorum. Küçük olması ve uygun portlarda vaadettiği hızlara ulaşabilmesi hoşuma gidiyor.
Ben alırken HDD ya da SATA SSD’ye göre fiyat farkına ve boyutuna bakınca uygun görüp bunu tercih ettim. Biraz kişisel bir mesele tabii.
benim için de aynı kullanım amacı var. eskisindeki şeyleri buraya aktaracağım. + yeni şeyler depolayacağım.
şimdi adam gibi oyunlar gelmiş de işte gamepass yok