Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

X yine çökmüş.
Bu gece kar bekleniyor Trakya’da. Çok yağmaz bence.

1 Beğeni

Eski logoyu tekrar eklemiyorum benzer bir görsel hazırlamak istiyorum da vakit bulamadım.
Eski logonun düzenine sadık kalarak yeni bir şey tasarlamak isteyen varsa beğenilirse onu kullanabiliriz. ben daha çok 3d yol levhası gibi duran bir şey istiyordum.

3 Beğeni

Kar başladı :snowflake:

6 Beğeni

5 Beğeni

bişey sorcam eğer aranızda ets 2 için şehir defi yazmayı bilen varsa bana yardımcı olabilirmi?

Uğur’un konsepti olmuş ama Eray’ın olmamış… Bende biraz bakayım. Evet, buraya bir örnek bıraktım.

4 Beğeni

İstanbul kardan dolayı felç, alçak deniz kenarı bile tuttu.

Eski logoya sadık kalacaksak en uygunu bu tip sade birşey olur bence

Nasıl yapabilirim? diyenler için...
  1. https://www.freepik.com/ 'a gidin.
  2. Arama kutusuna “3d text” yazın. İsterseniz renk de yazabilirsiniz.
  3. Arama yaptıktan sonra arama kutusunun altından lisansı “free” seçin.
  4. İstediğiniz bir tanesinin photoshop dosyasını indirin. (.psd)
  5. Photoshopta açıp düzenleyin.

Not: Bazı fontlar bilgisayarınızda olmayabilir. Değiştirme uyarısı verecektir. İnternetten bulup indirebilirsiniz ya da yüklü başka bir font seçebilirsiniz.

2 Beğeni

Sadece fresh olan örnekten aynen yapabilirsin aslında diğerleri farklı fikir ama çok abartı kalıyor :smiley:
3d efekti yerinde arkası da güzel.
tabii bana psdsi lazım

Bence silinen iyiydi.

1 Beğeni

evet ama inat ettim onu geri yüklemicem :smiley: yeni bir şey olsun ama aynısnın gelişmişi lazım girip tasarlayacak kafa yok.

Grafiti tarzı bir şeyler de olabilir aslında

2 Beğeni

daha sade güzel olabilir

https://www.hepsiburada.com/wd-my-passport-2tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-disk-wdbyvg0020bbk-p-HBV00000P75YN?magaza=Hepsiburada

son çıkan taşınabilir disklerden kullanan var mı? bu yukarıdaki aldırmam lazım.
benim eskisi gitti gidiyor.

Ben kullanıyorum ve memnunum.
Kioxia G2 Plus Portable modelinin ilk 1 TB olanını kullandım (bunu sattım, bozulmadı) ve şimdi de 2 TB kullanıyorum. Küçük olması ve uygun portlarda vaadettiği hızlara ulaşabilmesi hoşuma gidiyor.
Ben alırken HDD ya da SATA SSD’ye göre fiyat farkına ve boyutuna bakınca uygun görüp bunu tercih ettim. Biraz kişisel bir mesele tabii.

1 Beğeni

benim için de aynı kullanım amacı var. eskisindeki şeyleri buraya aktaracağım. + yeni şeyler depolayacağım.

1 Beğeni

şimdi adam gibi oyunlar gelmiş de işte gamepass yok :smiley: zaten gamepass şey gibi oldu o ay güzel oyunlar varsa alınır modun da

6 Beğeni