Son windows uptade’i indirmeyin uptade’i kapatın. Otomatik yüklemiş indirmişti geçen gün, bugün sistemi boot etmedi. Güncelleme, sistemi boot eden ssd’nin boot menüsünde görünmesini engelleyerek sistemi açmıyor. Zor bela arkadaştan format belleği oluşturup açabildik, verilerin bir kısmını alabildim şansıma 2. disk boştu ona windows kurup, diğer diskteki dosyaları alabildim. Haberiniz olsun, bir şekilde yüklendiyse de güncelleştirmeyi kaldırın ayarlardan.
Edit: > Windows 11 için.
https://x.com/xKGx__/status/2017683743427735960
abi napıyon ya ![]()
Windows 10 mu 11 mi?
Linux’a geçin bu dertlerden kurtulun.
Oyun için dualboot sistem kullanabilirsiniz.
Windows 11.
@LazJedi Hiç linux tarafı hakkında bilgi sahibi değilim, kullanmadım ![]()
Windows 11 ne kadar kolaysa Linux dağıtımları da öyle. Fedora’yı KDE masaüstü ile başlangıç yapabilirsin. Kurulum Windows kurulumu gibi tamamen görsel arayüze sahip her şey çok basit. Ama oyun işi sıkıntı. Günlük kullanım için sorunsuz deneyim sunar. İkinci diskte de Windows kurulu kalır lazım olduğunda onu kullanırsın.
Ben yükledim ama herhangi bir şey değişmemişti. Ancak Win 11’in kararlılık ve performans konusunda ciddi güncellemelere ihtiyacı var. Beni ilgilendirmeyen ama diğer kullanıcıları ilgilendiren konularda da güncellemelere ihtiyacı var…
Yıllardır değişmeyen şey
Aynısı Sarp sınır kapısı için de geçerli.
Arkadaşlar belgelerim için one drive eşitlemesini en kolay nasıl kaldırırım?Windows 10 kullanıyorum.
Belgeler, Masaüstü, Resimler ve Kişisel Kasa klasörünüz dahil olmak üzere bilgisayar için önemli olan bazı klasörlerin işaretini kaldıramazsınız.
Yattı bizim iş
OneDrive eşitlemesini tamamen durdurabilirsiniz.
Şöyle bir yol izlenebilir. Geçici olarak ya da tamamen durdurup eşitlemek istediğiniz zaman açabilirsiniz.
Tamamen durdurma →
Geçici duraklatma →
Direkt one drive’ı sil, ben şahsen öyle yaptım.
Sildiğim halde yeniden çıkıyor. Belgelerim orda olunca oyunu etkiliyor galiba.