Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

sokağa telekom fiber çektiğinde her sokağa bir kaç adet dolap mı koyuluyor? 1 haftadır kazı var dolap yerleri belli ama kazıyı kimin yaptığı belli değil tabela yok, paydos saatine denk geliyorum soramıyorum.

İyi döktü yağmur.

Avcılar’a uğradı gitti. :rofl: Ama tekrar gelir.

edirne baya sallandı yav

Evet Bursa’da sallandı. Ayakta olduğum için hissetmedim ama lamba baya sallandı.

Dün akşam karadeniz kıyısında olan daha çok hissettirdi bunu çok hissetmedim istanbul’dan ama belki lokasyonla alakalıdır.

Uyuyordum. Ama kendiliğimden uyanmadım. :no_mouth:

1 Beğeni

Çok geniş bir alanda hissedildi, geçmiş olsun.

Ben hissetmedim ya da farkında değilim.

İzmir’dende hissettirdi. Depremi hisseden herkese geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, biz kırklareli’nde hissetmedik

geçmiş olsun ben aydındayım hissetim

Tüm hissedenlere geçmiş olsun. Kırklareli nde ben çok hissetmedim.

28 ekim edit: şanssızmışım :smiley: er olarak istanbul maltepe çıktı, kpss ve ales gibi sınavlarıma öncelik vereceğimden ötürü ertelettim onu da. mesleki yedek subaylık çıksaydı gözüm kapalı gidecektim ama nasipte yokmuş diyelim. önceliğim yüksek lisans olacağından ales ve yds ağırlıklı gideceğim. hayırlısı

hisseden herkese de geçmiş olsun. ankarada sadece batıdaki semtler hissetmiş batıkent etimesgut yaşamkent

discordunun da yasaklayanın da vpn programlarının da yedi sülalesini

kursan da olmuyor öyle bir yasaklama anasını satayım kurtarmıyor gene bağlanmıyor ne yapayım bıktım. inş tiktok, x, youtube da böyle kapanır amen

siberci liyakatsızlar alışmışlar elon’nun ip vermesine, alamayınca zortluyor, çareyi tamamen kapatmkta buluyorlar, yasakladın telegram’a geçtiler, onu yasakla başkasına geçecekler.

splitwire da olmuyor discordu bıraktım kendine kendine giremiyor sonra bunun dışında başka yerlerde de giremiyorum niye bilgisayarımı karıştırayım durup dururken taklaya geleyim.

programın içine discord reapir koymuş silip kuracak ulan sildin kuramıyorsun çünkü blokeyi yemiş denerken böyle iş mi olur

discordda iki duyuru yapmaya üşeniyorum bu aptallık yüzünden

warp ile bile sitesinden indiremiyorum geçici olarak yasaklanmışım niye çünkü program indirmeyi denerken bloke yedi. ulan madem beceremeyeceksin niye böyle bir sorumluluğu alıyorsun.
işte githubdan bir şey indireceğine git tekel şirkete domal en iyisi :slight_smile:

@pcyetmiyorkral Kurduğumdan beri stabil sorun yaratmadan kullandığım sürüm bu;
Version: Windows 2024.12.554.0Date: 2024-12-19Size: 126 MB

https://drive.google.com/drive/folders/1mG0T3K0DRBvg_3ACMyp7z7T8TEZ2HsJp?usp=sharing

Drive’a yükledim senin için, son stabil sürümü ya da benim kullandığım olan sürümü indirebilirsin, bana garip gelen ben kurduğumdan beri warp vs vpn kullanmadan discord vs. her şeye girebiliyorum onu çözemedim ama neden olduğunu.

1 Beğeni