Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

youtube da karşıma çıktı

sonraki bütün etsats dlclerim ücretsiz olacak :smiley: cs2’ye gelen trade ve pazar güncellemesi (daha doğrusu darbesi) sonucunda 2 tane ucuz kırmızı skini toplamda 58 dolara sattım. geri kalanları da sattığımda 120 dolara yakın bir bakiyem olacak. bıçağı olanlar zararın en kötüsünü yaşarken 3-5 dolarlık kırmızı skinleri olanlar ucuz da olsa bıçak sahibi oldu. benim için iyi ama bıçağı olan varsa geçmiş olsun. piyasa yok oldu.

2 Beğeni

ben de bakayım bi işe yarar bişey var mı

-yokmuş faikirin yüzü güler mi sdfdsf

Dün gece Cs de yaşanan darbe ile (Allah belanı versin Gaben) :grinning: 520 Dolar lık Skeleton Ultraviolet bıçağım 200 dolara kadar düştü ve 200 dolarlık kırmızı itemli bir hesap sahibinin güncelleme sonrası hesabının 3.330.000 dolar a kadar çıktığını gördüğümden beri şok içindeyim.

1 Beğeni

Steam’deki paralar nakite çevrilmiyordu değil mi? :smiley:

Bynogame vs. üzerinden biraz kesintiler ile nakite çeviriyorlar

1 Beğeni

Ben bu CS işlerinden falan anlamıyorum bir iki videoda gördüm bıçak falan açıyorlar bilmem şu kadar dolar falan da bunları satıp paraya mı çeviriyorlar mevzu o mu yani?

1 Beğeni

Yani evet aslında herkes farklı yollardan bir şekilde nakit için yapıyor, trade siteleri vs. var iş karışık ama bir şekilde o paralar nakite dönüyor günün sonunda.

2 Beğeni

Steam den çevirmek istediğin zaman Valve bundan %30 komisyon alıyor. İnsanlarda bu komisyon dan kurtulmak için daha az komisyon alan 3. Parti sitelerden skinlerini ya da bıçaklarını satıyor.

1 Beğeni

Alpullu tarafından Lüleburgaz Yolu kapalı şimdilik.

Oyunu oynamak yerine parası var diye bütün bıçakları toplayıp stokçuluk yaparak piyasada enflasyona neden olanlara gaben gerekeni yapmış eyyy Mehmet Şimşek bak ders al, şimdi zarardayım diye ağlıyorlar borsa mı orası be a… :smiley:

şimdi elinde kırmızı skinler olanlar para katlıyor piyasa ters düz oldu harbiden…

başladılar sömürmeye

Geldiler abi geldillerrrr

Lan inş hava bozmaz yarın kötü olacak gibi duruyor. İptal olmaz umarım edirnenin havacılıktan yana şansı yok

Süper az önce fena dalıp kaldırdı

7 Beğeni

4 Beğeni

Beyler Steam ile ilgili bir sorunum var da. Cs den sattığım bıçağımın bakiyesi geldi ve bende o paranın bir kısmıyla Bf6 almak istiyordum ama satın almayı gerçekleştir dediğim zaman bir hatayla karşılaştığınız diyor. Durumu Steam Desteğe yazdım ama belki sizin de önceden başınıza gelmiş se bir öneriniz var mı yok mu diye merak ettim de ?

terapi gibi kanal tavsiye ediyorum

2 Beğeni

Az önce

10 Beğeni

Bilenler vardır GTA 3 MSX FM’i. Bu radyodaki müzikler Drum and Bass türünde olup birden çok müziğin karışımından oluşmaktadır. (Yani mix) Ama bu karışımın tamamı değil bir kısmı parçalanarak oyundaki radyoya aktarılmıştır. Karışımın tamamı şu şekilde:

Videoda 14.50 efsane MSX FM’in başlangıç kısmıdır. :smiley:

Oyundaki karışımda yer alan parçalar ise aşağıdaki görseldeki 1, 2, 3, 5 (kısmen arka planda, başlangıç kısmında), 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13 numaralı parçalar. Oyundaki sırası ise 5, 6, 7, 8, 9, 1, 2, 3, 11, 12, 13.

Son olarak, DnB türünü seven biri olarak tabii ki favori GTA radyolarımdan biridir MSX FM. Ayrıca türü sevmemdeki en büyük katkı da MSX FM’dedir.

Radyodaki müziğe hunharca eşlik eden abimiz ise budur:

MC Codebreaker | GTA Wiki | Fandom

3 Beğeni