Kask önerisi lazım hepsiburada veya trendyol üzerinden olabilirse iyi olur.
Ram almak isteyenler geçmiş olsun. Minimum 5600 mhz li ram ler TAM TAMINA %106 zamlanmış. Ben de Kingston Beast 5200 mhz Ddr5 ram vardı. 16 Gb ram bilgisayarım da tek modül olarak olduğundan bunu 32 Gb ye yükselterek çift kanal olarak kullanmak istiyordum tam geçen gün 2200 tl ye sipariş edecekken ürünün stoğunun bittiğini ve stoğunun yenilendiğinde fiyatının 4000 lira olduğu nu görünce sinir krizi geçirdim. Sizlerde isterseniz kullandığınız ramlerin fiyatlarına bir bakın.
mokoko yani ben sistemi toplayana kadar ooooo
yeğene bell marka bişeyden almışlardı 5 bin liraya baktım iyi markaymış. tabii ben motor kullanmıyorum.
Spotify da müjdeli haberi verdi. 60 TL’den 99 TL’ye çıkacakmış gelecek ay
Aramızda cargo van operatörü yani kendi panelvanı ile mal taşıyan varsa yazabilir mi? Ev taşımadan bahsetmiyorum ama ev taşıma yanında şirketlere vs. dükkanlara ücretli mal taşıyorsanız da yazabilirsiniz. Proje için danışmam lazım. Amerikalı siyahi izlemekten bunaldım.
2 tane kamyonetim var nakliyeciyim ama panelvanım yok işine yararsa bilgi verebilirim
Evet biliyorum dmden yazacağım aynı şey sonuça sağol.
oradayızzzz
Erken doğum la mi geldi ![]()
bende de aynı ekran çıkıyor, ama ekim 2026’dan sonraki fiyat değil mi o? böyle iken devam et desem para çekmemesi lazım diye düşünüyorum.
edit: çekmedi.
incehesap sayesinde baya gecikmeli geldi ![]()
12 aylık(1 yıl) ücretsiz olduğu ve eğer iptal edilmezse 19 Ekim 2026 da 719.99₺ çekileceği açıkça yazıyor.
1 tl için banka kartı eklemek gerekiyormus. Hallettim bende
sonunda aöf diplomam bir s,ke yaradı.
Darboğaz yok görüntüde ?
İşlemciniz %12 kullanım ile gpu’unuzu tam kapasite şekilde çalışacak halde besleyebiliyor. Oyunun optimize olduğu kadarıyla.