warp ile bile sitesinden indiremiyorum geçici olarak yasaklanmışım niye çünkü program indirmeyi denerken bloke yedi. ulan madem beceremeyeceksin niye böyle bir sorumluluğu alıyorsun.
işte githubdan bir şey indireceğine git tekel şirkete domal en iyisi ![]()
@HasanOfke Kurduğumdan beri stabil sorun yaratmadan kullandığım sürüm bu;
Version: Windows 2024.12.554.0Date: 2024-12-19Size: 126 MB
https://drive.google.com/drive/folders/1mG0T3K0DRBvg_3ACMyp7z7T8TEZ2HsJp?usp=sharing
Drive’a yükledim senin için, son stabil sürümü ya da benim kullandığım olan sürümü indirebilirsin, bana garip gelen ben kurduğumdan beri warp vs vpn kullanmadan discord vs. her şeye girebiliyorum onu çözemedim ama neden olduğunu.
vallah karıştırmayacağım risk alamam. operada tarayıcıda açık orada girip bakıyorum.
yok bağlanmıyor işte arada açılıyor ama mesajlar yüklenmiyor vs. bunu çok sık yaşıyorum. şimdi yine tekrarladı. operada kendi vpn sistemi var diye sorun olmuyor.
Denediğimde üzerinde isim yazılı belge vs yükle dedi
kacsenedir tum sosyal aglar yasakli, steam.microsoft store.Epic falan alayi yasak. hatta epic te ucretsiz oyunlar bile yasak
KOPSUN KIYAMET te kurtulalim ya. bu arada VPN ile islerimi gormeye calisiyorum ama 250kb ile youtube kanalima video yuklemek berbat bisey.
Boşver daha iyi öyle kaostan uzak kalıyorsun intrtnet eskisi gibi değil ![]()
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun
adamlar server parasını boş karttaki kmh’den çekmiş. 1 ay boyunca park’a işkence etmek zorundayım. üzgünüm.

real life cds
Teknologiya ![]()
felakete bak ben boşuna orada yavaş gitmiyorum yol çok sıkıntılı maalesef
hep gece zamanı falan denk geliyor özellikle cmk gelince 2’de 3’te kalkıp gidiyordum. geliş bi tık rahat olsa da hamzabeyliye doğru giderken feci problem.
Sokakta yürümeye korkcan. Edirne değişik oldu.
haber metnine bak gözlerim kanadı, klavyeye basıp 2 satır metin yazmaya bile üşeniyorlar, ai olmadan hiç bir bok yapamaz hale geldiler.