Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Şu direksiyon setleri trde çok gereksiz bir şekilde pahalı. Bu KDV den mi kaynaklı çözemedim g29 normalde 250 dolar. Ama tr de 16 binden aşağı yok

1 Beğeni

tayyip erdoğan’dan kaynaklı

1 Beğeni

Tayyip Erdoğan ABD ürünlerinden vergileri düşürmüş thrustmaster de Amerikalı olduğuna göre thrustmaster setler ucuzlar artık herhalde xd

tahıl ve hububat ürünlerinde geçerli

Keşke linke tıklamasaydım

67600 tl görünce ufak çaplı bir kalp krizi

Rize’den sizin oralara bi tane dere bağlayalım su sorununuz çözülsün. Burada su ziyan oluyor. :smiley: Artık yağmur yağmasın diye dua ediyoruz.

2 Beğeni

İyi olurdu. Yine yok su.

1 Beğeni

Akşam edirne ajansı sekmiyor 3 gündür. Gene aldık Edirne’de su olmadığı haberini : )

ben yolda gördüğüm bozuklukları yazmaya kalksam ayrı ana konu olur. söverken de video çeksem silivri’yi boylarız. tazminat ödemekten hiçbir şey kalmaz.

eski başka akıllı adamdı yaptı yükünü gitti. :smiley: güzel meslek. jandarma er bile ne olduğnu biliyordu ama kim ne yapabildi?

1 Beğeni

Yav bizde de su yokmuş. Depodaki bitti sanırım üstüne elektrik kesildi. :melting_face: millet selimiyeyi tartışıyor biz …

Yazın kesilmeyen suyu şimdi kesiyorlar. Taşıma suyla olmuyor. Öncelikli ihtiyaçlar karşılanmayınca diğer şeylere bakamıyor kimse.

some selefi problems

osmanlı düşmanı, türk düşmanı, türk islam düşmanı, tarih düşmanı, cumhuriyet düşmanı, memleket düşmanı, insanlığa düşman

2 Beğeni

bunun fotoshop olma ihtimali var mı acaba ?
insanlar aynı , oturuş pozisyonları aynı , oturdukları ve bulundukları pozisyonlar bile aynı , resim çekilen yer ile açı da aynı. 2 resim arasındaki tek fark kubbe deki çini motifleri

Rize’ye gelin burada her şey bol

Projenin görüntüsünü koymuş. Bu kabul edilem proje defalarca reddetmişler şimdi kabul edilmiş.

DSİ dlc

3 Beğeni

Elindeyim işte “Oyuncak Gibi”

7 Beğeni

Beyler İnternet hızıyla ilgili bir problem yaşayan var mı ? Türk Telekom kullanıyorum ve 100 Mbps hızlarında gezinirken 2 saat dir 40 mbps hızlarında internet alıyorum. Şuan ben Kırklareli deyim yani yakın çevreden Edirne de ya da başka yakın yerde olanlar bilgilendirirse çok sevinirim.

GPU t*emp tarzı sıcaklık değerlerinizi kontrol ettiğiniz bir uygulama varsa kontrol edin açık mı var nedir bilmiyorum sürekli virüs uyarısı aldım kaldırınca düzeldi for yor informeyşın.