Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

evet ets 2 coaches anlamsız görüntüleri paylaşılsın diye bi server için 100 dolar daha ödedik. :slight_smile:

3 Beğeni

Benim yüz hatlarım sıradan, yıllar önce Bahçelievler sapığı vardı robot resmi aynı ben, gemini alsa ne olacak.

%100 Yerli adı altında satışa sunulup da tüketici enayi yerine konulmayacak o zaman. Şeffaflıkla anlatılıp, doğru bilgiler verilecek.

2 Beğeni

Son güncellemeden sonra ses ayarlarını sıfırlamış eğer özel yaptığınız bir ayar varsa kontrol edin. 1 Haftadır kulaklığın sesine ne oldu diyorum bundanmış :smiley:

1 Beğeni

Fenerbahçe de Ali Koç devri bitti :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

tekrar fenerli mi olsak :smiley: yalı çocuğundan kurtulduk.
cia foncusunu da sittir etti mi kraldır

3 Beğeni

alinin gidişine sevindim, futbolcuların laubaliliği görünce belirli bir süre daha yüzümüzün gülmeyeceğini bir süre daha kabullendim.

maçın son bölümünde sahada 7 tane türk varken kasımpaşanın son bölümünde türk yoktu sahada. o oyuncu da 62. dakikada çıktı oyundan zaten. bu kadar türkle nasıl olacak o sistematik futbol?

bartuğ, mert, irfan, ismail, cenk’in ekstra oynamasını geçtim yapmaları gereken işi bile yapmıyorlar. kerem de kötü de daha yenidir heyecanlıdır bi şey diyemiyorum henüz. bi tek çağlar arada iyi hamleler yapıyor.

takımın negatifliği ve 45 dakika 10 kişi oynayan rakibe karşı böylesine pasif oyun edersonu bile o kadar etkiledi ki yenilen golde zıplayamadı bile.

szymanski, oosterwolde, fred, nesyri denen hayaletlere hiçbir şey yazılmaz. parmaklara yazık. oynayan ve güven veren adamların sadece skriniar ve asensio olması çok komik. 2018’deki isla’lı neustadter’li ismail köybaşılı o dandik kadroyla bile şapkadan tavşan çıkarırken 300 milyon euro’luk(!) kadro ile bu oyun vallahi ölüm sebebim olacak.

1 Beğeni

bazı oyuncular da bireysel oynuyor mesela dün maçta hiç cenk e top geldiğini görmedim. sanki takım içinde kutuplaşma var gibi. takımda saydığınız isimlere katılıyorum üstadım. sorun tam nerde anlamıyorum.

1 Beğeni

Aynı durum Beşiktaş için de geçerli. Bu ülkede futbol hikaye. Jorge jesus, ülkemizi iyi tanıyarak "Türkiye’de futbolun sportif gerçekliği yok " dediğinde bunları kastetmişti. Ben hep derim, Türkiye ligi Avrupa’nın bölgesel amatör ligidir. Edirne’den öteye geçen GS berbat durumdaki Frankfurttan beş yedi. Çünkü sorun sadece Fenerbahçe veya Beşiktaş ile ilgili değil. Burda bireysel oynuyor neredeyse kendini bir halt sanan futbolcular. Kaptırıyor ama biliyor ki karşı takım sonuca gidemez çok. Ama Avrupa şaka kaldırmıyor. Doğal olarak burda o takıma bu takima en büyük biziz çeksen de yüz kere şampiyon olsan da, uluslararası kulvarda sonuç hep yek!

4 Beğeni

Yine sular kesik. Yüzümü bile yıkamadım.

cenke 1 kere top geldi o da çekilen şutta kendisine çarptı top :smiley:

Yine mahallede su yok. Edirne bitmiş.

depo yok mu sizin tokide :smiley:

Vardı diye hatırlıyorum ama akmıyor.

Park.simulasyonturk’sel anlamda ilk chatgpt, gemini denemesi;

@discobot ses bir iki üç deneme
@parkbekcisi naber kral

bunu gerçek bir ai altyapısına bağlamak gerekliymiş de bir de ona para bayılamayız.

Deneme yanılma yöntemi ile denediler sonra Özer adlı botu yayınladılar

Onun yerine bu gelmiş de fiyatı da maşallah

1 Beğeni

Merkezi direkt bana yakın sağlam hissettim 2.5 olmasına rağmen 7.5 derinlikte

O da haftaiçi tatilde haftasonu mesaide ne iş