Tam uykuluk. Hava açılınca çıkarım
https://www.instagram.com/p/DOtRzSijFeO/?utm_source=ig_web_copy_link
Var mı şöyle köprü falan da fazladan
Nascar 25 güzel olmuş bayadır bekleniyordu bu oyun. Yıllardır Nascar oyunlarını oynayıp yarışları takip ettim hala da izliyorum s sport+'da yayınlanıyor ama oyunun fiyatı binlerce lira olduğu için almak çok zor. Anca steam ücretsiz hafta sonu oynamak için kampanya yaparsa denerim.
Sabahtan beri elektrik yok su yok. Taş devrine döndük.
Bizde her pazar elektrik kesiliyor çok sinir oluyorum ya insanın bir pazari var ondada elektrik kesintisi oluyor
koparttı
ahahahaha
araplaşmış milli selametçi
suçlu biziz, bizim niyet kötü. sdfsddfsdfs yorumlar boşuna kapanmamış.
olm video efsane lan
ahahahahahahahahahh içkici miçkici muhabbetine girdi.
“Türk Malı” dediği aracın parçaları da Türk malı mıdır?
ya parçaları olsun olmasın türk malı sonuçta ben de istiyorum ama adam iyi niyetli olmasına rağmen türkiye’den uzak kalmış. bizi suçlu buluyor. trafiği yolları beğenmiyormuş. kalsaydın almanyada. bu tipler sırf bize kin kusmak için trye taşınıyor.
malum tayfaya laf kondurtmaz. klasik milli selametçi tayfa işte.
Tesla o zaman türk mü oluyor ? Kornası Seger kullanıyor Seger ise Türk malı. Ayrıca Mercedesin bazı modellindeki motorlar Renault. TOGGun Açılımı “Türkiye Otomobili Girişim Grubu” TOGGu savunmuyorum ama bir çok marka diğer markalardan parça alıyor zaten. Bu TOGGa özgü değil.
Tiplere bak, biri gider emevi camiisinde araba yorumlar diğeri “Allah’ın emri peygamberin kavli” diyerek başlar, Allah aranızda togg alın satın diye mi emir vermiş?
Abiler herkese selamlar. Kız arkadaşımla Google Gemini uygulamasından fotoğraf ayarlamaya çalışıyoruzda. Öncesinde kendi fotoğrafımızı attık falan. Ama aklımıza bir soru takıldı. Acaba ilerleyen zamanlarda bu fotoğraflar başka amaçla kullanılmak için çalınabilir mi?
Evet kullanılabilir bu mümkün bir şey. Senin bilgilerin 10 yaşındaki çocukların elinde geziyor öyle hesap et artık
Bunun önüne geçemez miyim peki?
Nasıl geçeceksin ki bir kere kullanmışsın zaten ayarlarda verileri/önbelleği sil özelliği var onu silsen bile elbette depolanır kendi sunucularında
Gemini sizin yüz hatlarınızı öğrenmiş oldu. Size benzeyen resimler çizebilir. Yapay zekaya kendi fotoğraflarınızı atmamanızı öneririm…
Hukuki yasalardan dolayı birebir sizi çizmez ama size yakın yüz hatlarını çizme hakkına sahip diye biliyorum…
Dünyada elbet herkes ikiz yaratılmıştır çizse ne olacak kişisel bilgileri parmak izi dnasi aynı olmadıktan sonra
Gemini zurnanın zırt dediği yer. En son radde. Ordan bişe çıkmaz ama yine de yapay zeka veya başka platform olsun fotoğraf atılmamalı. Ha atılsa nolur? Yahu bugün en basitinden bir hat değişimi yapıyoruz, kuryeye imzamızı vs fotoğraf kimlik herşey alınıyor, hemen hemen her yerde datalar kol geziyor.
Google hesabınız veya Google hacklenirse evet çalınabilir. Ama bundan daha da kötüsü (en azından bence) attığınız fotoğraflar/konuştuğunuz her şey yeni AI modellerinin eğitiminde kullanılabilir. Bu tek Google için geçerli de değil, genel olarak internetteki tüm AI modelleriyle bir şeyler yaparken kişisel verilerin kullanımına dikkat edilmesi lazım.
kotu amaclı yada ucuncu tarafa satmak icin falan kullanmazlar yada alip baskasina gondermezler.reklam etmezler yani. onemli olan kimlik bilgisi ve yuz fotografi yuklememen.
veriler sistemde islenir ve orada kalir. yani silinebilir ama sana sildik demeleri gercektende sistemden kaldirildigi anlamina gelmez. bilmiyorum ama ben bu duruma iyimser bakiyorum birsey olacagini dusunmuyorum